FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
25 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

PURE økologisk kokosmælk Body Scrub med Dødehavsmineraler

34,75 kr. /stykke pris ekskl. skat

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
Mængde til rådighed
300 [2.4] stykker
Land
Forenede Stater
Varegruppe
Ny  
SKU:
PRP-US-252
Sidste aktualisering
for 1 måned siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse

100% økologisk kokosmælk - 100% ren og naturlig bodyscrub med yderst effektiv økologisk kokosmælk og fint dødehavssalt, rig på snesevis af mineraler, vitaminer og fedtsyrer.
Denne kraftfulde mineralblanding hjælper med at reducere rynker, strækmærker, alderspletter, acne, eksem og andre hudlidelser.
FUGT & NÆRING - Pure Organic Coconut Milk Scrub fugter din hud og giver den de unikke fugtgivende egenskaber ved kokosmælk. Indeholder også mandelolie og vindruekerneolie, som trænger dybt ind i huden for at genoprette hudens elasticitet og naturlige næring, hvilket minimerer udseendet af fine linjer og rynker. EKSOTISK DUFT - Den forfriskende duft af kokosmælk styrker krop, sind og sjæl. Den behagelige aroma giver dig en følelse af ro og afslapning og genopretter din naturlige balance.
EXFOLIATE & CLEANSE - Indeholder salt og mineraler fra Det Døde Hav til skånsomt at rense og polere døde hudceller. Huden bliver fløjlsagtig glat, smidig og ungdommelig. Saltets slibende virkning åbner porerne, afgifter og renser huden grundigt. Opnå en blødere tekstur og glattere look, mens du føler dig forfrisket og forynget.
GARANTERET TILFREDSHED - Køb med fuld tillid, vi er overbeviste om, at vores Pure-produkter er af højeste kvalitet og mest effektive på markedet!



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.