FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
22 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

2-1 LOMMELYGTE OG LAMPE MED BATTERI OG 230 V STRØMFORSYNING

69,20 kr. /stykke pris ekskl. skat

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
60 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
uden grænser
Land
Polen
Varegruppe
Ny  
Sidste aktualisering
for 2 uger siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse

MEGET STÆRK OG HOLDBAR - LED-lommelygte med batteri og strømforsyning i et hus er et absolut nødvendigt udstyr til alle, der aktivt bruger tid, f.eks. i naturens skød. Enheden genererer en stærk strøm af lys, og sidelampen giver diffust belysningslys.
INDBYGGET BATTERI - Lampen har et batteri, som vi oplader takket være den indbyggede 230V strømforsyning. Dette er en meget bekvem løsning, vi behøver ikke at kigge efter en oplader. Alt hvad du behøver er adgang til et 230V stik. På bagsiden af lampehuset er der et rum til et 50 cm langt kabel
REM MEDFØLGER - SØGELYSET LEVERES MED EN STÆRK, BÅNDREM MONTERET PÅ EN ENKEL MÅDE PÅ EN KARABINHAGE, SOM GIVER DIG MULIGHED FOR AT SÆTTE LOMMELYGTEN "PÅ SKULDEREN" ELLER "OVER SKULDEREN". Takket være den justerbare rem kan du også nemt fastgøre den til din rygsæk eller teltbaldakin.
LYSFUNKTIONER - lommelygten har også en sidebelysningsfunktion, neutral hvid lysspredning (to LED-rør)
SPECIFIKATION - lyskilder: 2; antal belysningstilstande: 2; Batteri: Ja; 230V netopladningsfunktion: ja; Polsk stik; dimensioner: 18,5/12,5/11cm; Rem længde: 100cm; vægt: 0,390 kg; Pakkens vægt: 0,462 kg.
SPECIFIKATION

Lyskilder: 3
Antal belysningstilstande: 7
Batteri: Ja
230V netopladningsfunktion: ja
Polsk stik
Mål: 18,5/12,5/11cm
Rem længde: 100cm;
Vægt: 0,390 kg
Pakkens vægt: 0,462 kg
INKLUDERET

lommelygte
justerbar skulderrem
230V kabel integreret med lampen
Søgelampens lommelygte blev skabt til daglig brug. Du kan bruge den under vandreture, klatring, overlevelse, camping, i telt, i en bil eller når du bevæger dig, for eksempel om natten i et ukendt område.

Takket være den indbyggede strømforsyning er den uerstattelig. Holdbar og brugbar, med praktisk kontrol, der har funktionen lampe og lommelygte, vil den belyse ethvert sted. Et kraftigt batteri er nok til 6-8 timers kontinuerlig drift, dvs. hvis du har brug for det selv hele natten. Den indbyggede strømforsyning giver dig mulighed for at oplade lommelygten uden at lede efter en oplader. Derudover har lommelygten et behageligt bærehåndtag og en skulderrem i sættet.

Lommelygte & lampe, søgelys til batteri og 230V, indbygget strømforsyning



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.