FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
25 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Osram T8 36W / 640 LUMILUX Cool White G13 rørformede pærer - fuld palle med 1250 enheder

4,40 kr. /stykke pris ekskl. skat

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
1250 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
32000 [2.4] stykker
Land
Letland
Varegruppe
Ny  
Mærker
Osram
Leveringstid
14 dage
Sidste aktualisering
for 4 uger siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse

Oplev effektiviteten og kvaliteten af Osram T8 36W / 640 LUMILUX Cool White pærer, der nu fås i en hel pallemængde på 1250 enheder. Disse rørformede pærer er designet til kommerciel og industriel brug og leverer et skarpt, køligt hvidt lys ved en farvetemperatur på 4000K.

Hver pære har et standard G13-stik og måler 590 mm i længden, hvilket gør dem velegnede til en række belysningsarmaturer. Som et produkt fra Osram, en velrenommeret producent i belysningsindustrien, kan du forvente ensartet ydeevne og holdbarhed fra LUMILUX-familien.

Med en samlet tilgængelig mængde på 32.000 enheder er vi rustet til at håndtere engrosordrer med effektivitet. Uanset om du lagerfører til store installationer eller løbende vedligeholdelsesbehov, er vores lager klar til at opfylde dine krav.

Den anslåede leveringstid strækker sig typisk over 1 uge for de fleste europæiske lande, selvom dette kan variere. Vi tilstræber at levere en smidig og bekvem leveringsproces, der er tilpasset de specifikke behov på din placering.

For eventuelle forespørgsler vedrørende betalingsmuligheder er vores team standby for at hjælpe dig. Vi stræber efter at gøre transaktionsprocessen så problemfri som muligt, så du kan fokusere på de kvalitetsbelysningsløsninger, du søger.



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.