WELCOME SUMMER
-35%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

3.0L Klausberg KB-7015 fløjtekedel i rustfrit stål til alle varmekilder

84,06 kr. /stykke pris ekskl. skat

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
6 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
2200 [2.4] stykker
Land
Polen
Varegruppe
Ny  
SKU:
KB-7015
EAN:
5902666610157
Sidste aktualisering
for 2 uger siden

Aktuelle tilbud i denne kategori Nuværende grossist tilbud
Tilbudsbeskrivelse

Oplev funktionaliteten og holdbarheden af Klausberg KB-7015, en firkantet 3.0L fløjtekedel fremstillet af rustfrit stål af høj kvalitet. Denne kedel er designet til at imødekomme både æstetik og ydeevne og er et ideelt valg til køkkener, der værdsætter form og funktion.

Vores kedel er konstrueret med kompatibilitet i tankerne og er velegnet til alle madlavningskilder, hvilket gør den til en alsidig køkkenkammerat. Uanset om din varmekilde er gas, elektrisk, induktion eller keramik, er Klausberg-kedlen designet til at fungere effektivt.

Udstyret med en fløjtefunktion udsender kedlen et klart signal, når den koger, hvilket tilføjer et lag af sikkerhed og bekvemmelighed til din madlavningsoplevelse. Denne akustiske funktion sikrer, at du kan fokusere på andre opgaver, mens dit vand varmes op.

Den firkantede form er ikke kun æstetisk unik, men letter også nem brug. Dens design er beregnet til at give både visuel appel og praktisk, hvilket sikrer en behagelig hældeoplevelse hver gang.

Denne kedel er ideel til engros og tilbyder en generøs kapacitet på 3,0 liter, perfekt til servering af flere kopper af dine yndlingsdrikke. Det passer godt til detailhandlere, der ønsker at tilbyde kvalitetskøkkenudstyr til deres kunder.



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.