FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
24 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

3-I-1 KLIMAANLÆG, COOL-FUNKTION, 3 TILSTANDE, 6L LED-FJERNBETJENING

590,26 kr. /stykke pris ekskl. skat
At forhandle

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
1 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
1811 [2.4] stykker
Land
Polen
Varegruppe
Ny  
SKU:
AD 7922
EAN:
5902934839396
Sidste aktualisering
for 1 time siden

Aktuelle tilbud i denne kategori Nuværende grossist tilbud
Tilbudsbeskrivelse


KLIMAANLÆG 3in1 ADLERWiol-funktion klimaanlæg med høj effektivitet med luftioniseringsfunktion. Dette udstyr er ideelt, hvis du er træt af høje temperaturer om sommeren eller generet af tør luft i lejligheden.

FORDELE VED KLIMAANLÆG: 3I1 - KØLING, RENGØRING, BEFUGTET BERØRINGSPANELFJERNBETJENING STEROWANIA3 VENTILATORTILSTANDE - NORMAL, NATURLIG, NATKØLIG FUNKTION - SÆNKER TEMPERATUREN VED AT STARTE VANDPUMPENS LUFTSTRØM 220m3/H60° VANDRET SVINGNINGSFUNKTION 0,5-7,5H2 VANDBEHOLDERE TIL FRYSNING FØR BRUGVANDFYLD INDICATOR4 HJUL OG ET PRAKTISK HÅNDTAG TIL PRZENOSZENIA6-LITERS VANDTANK MED AFLØBSPROPVANDINDTAG 500ML/Hhhvilket sikrer bedre betingelser for Vi og vores hud og hår bør være interesseret i 3-i-1 klimaanlægget

~ BEKVEMMELIGHED OG MULTITASKING GÅR HÅND I HÅND! Høj effektivitet og kombinationen af køle-, befugtnings- og luftrensningsfunktioner får den til at skille sig ud fra lignende produkter på markedet! BELYST KONTROLPANELINDBYGGET 6-LITERS VANDTANK, HVORMED DEN KAN AFKØLE LUFTEN I TIMEVISBEFUGTNINGSFUNKTION GIVER DIG MULIGHED FOR AT ØGE LUFTENS FUGTIGHED PÅ TØRRE DAGE3 TILSTANDE GIVER DIG MULIGHED FOR AT JUSTERE DRIFTSGRADEN TIL DINE BEHOVDe behøver vi ikke bruge alle funktionerne på samme tid, men kun indstille de parametre, vi i øjeblikket har brug for.

~ ALT HVAD DU BEHØVER! Enheden er udstyret med et praktisk bærehåndtag og 4 transporthjul. INTUITIVT KONTROLPANEL GØR DET NEMT AT VÆLGE DEN RIGTIGE DRIFTSTILSTANDKØLEKNAPPEN GIVER DIG MULIGHED FOR AT SÆNKE TEMPERATUREN PÅ UDBLÆSNINGSLUFTEN VED AT AKTIVERE VANDPUMPETIMEREN, TAKKET VÆRE HVILKEN DU KAN PROGRAMMERE, HVOR LÆNGE ENHEDEN SKAL ARBEJDE, FØR DEN SLUKKER AF SIG SELVFJERNBETJENINGFJERNBETJENING TIL NEM FJERNBETJENINGFunt vandret svingning betyder, at luften fordeles i bølger i stedet for at koncentrere sig om et enkelt punkt.

DE VIGTIGSTE PARAMETRE: SPÆNDING - 220-240V ~50HzPRODUCENT - ADLERMOC - 65WMOC MAX - 350WFN KONTROL STRØMFORSYNING - 1 x CR2025 3V inkluderetSTØJNIVEAU - 53dBPRODUKTDIMENSIONER (MED HJUL) - 30,0 x 27,0 x 74,0cmPRODUKTET PAKKET I ORIGINALEMBALLAGEN HAR INSTRUKTIONER PÅ POLSK OG MANGE ANDRE.



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.