FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
25 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

375 ml økologisk kokosfrugteddike (sæt med 6)

48,42 kr. /lager pris ekskl. skat

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
30 [2,4] lager
Mængde til rådighed
uden grænser
Land
Storbritanien
Varegruppe
Ny  
Mærker
Cider
Sidste aktualisering
for 8 måneder siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse

Prisen forhandles for bulkordrer

100% af friskkogt kokosmasse, Coco Junction Coconut Cider Occit indeholder 17 aminosyrer og vitaminer og mineraler, som eddike fra almindeligt kokosvand ikke kan tilbyde! Coco Junction Æblecidereddike har et lavt glykæmisk indeks (35). Den har en autentisk smag af frisk kokosnødnektar med den rette balance mellem delikat syre og frugtagtig sødme

***

Den friske saft af kokosnødtræ kan virke som en usandsynlig kilde til æblecidereddike, men hej, gode ting kommer fra overraskende steder. Coco Junction Cider eddike har 17 aminosyrer og antioxidant egenskaber, hvilket gør det godt for hjertet og ideelt for folk, der forsøger at styre vægten.

Vores æblecidereddike presses fra økologiske kokosnødsrydninger i Filippinerne, hvor verdens bedst afbalancerede kokospalmer har været siden 1840. Dens eksotiske syrlighed hærdes af den friske frugtagtige sødme af frisk kokosvand.

Uanset om det er salatdressing, smørsauce ved din næste grill eller som en af dine madlavningsingredienser, skal du tilføje en cocktail med kokoscidereddike til dit måltid.

BRUGSANVISNING: Bruges til at tilberede saucer, salatdressinger eller dips til at tilføje til mad. Eller tag 1-2 spiseskefulde vand for at rense kroppen naturligt (som et alternativ til æblecidereddike).

INGREDIENS: Økologisk kokossaft

OPBEVARING: Opbevares køligt, tørt.



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.