FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
14 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Aluminiumsfolietape Selvtagende vandtæt isoleringstape

113,75 kr. /stykke pris ekskl. skat
At forhandle

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
1 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
15 [2.4] stykker
Land
Australien
Varegruppe
Ny  
Mærker
Finish
SKU:
PS-15025BT
Sidste aktualisering
for 9 måneder siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse

FUNKTIONER
>Brand: Prime Solutions
>Bygget til at holde
>Materiale af høj kvalitet
>Nem overholdelse
>God tåremodstand
>Fejlfri finish

SPECIFIKATIONER
>Klæbemiddel: Akryl
>Materiale: Aluminiumsfolie +lim + papir
>Selvklæbende type: Vand aktiveret, varm smelte
>Funktion: Vandtæt
>Selvklæbende side: Ensidig
>Temperatur:-40 ~ +120 °C
>Tilgængelige størrelser: 75mmx35m, 96mmx25m, 150mmx25m

PAKKEN INDEHOLDER
I henhold til ordren

OM PRODUKTET
Stop med at kæmpe med rodet, upålideligt og besværligt gaffatape. Prime Solutions aluminiumsfolietape er det nye, moderne alternativ til hjemmebrug og professionel brug. Vores aluminiumsfolietape er stærkere end gaffatape, lettere at bruge og mere pålidelig til alle dine tapebehov. Det kan bruges på næsten alt - fra tætningsbokse til montering af plakater til fastgørelse af apparatrør. Det er perfekt til projekter på farten, der har brug for en hurtig løsning.

>Prime Solutions aluminiumsfolietape er en let, brugervenlig aluminiumsfolietape, der kun kan skæres og rives. Det giver dig den bedste værdi for pengene, da det let kan genbruges i flere projekter i stedet for at bruge meget på engangsbånd. Det forårsager ingen skade på nogen overflade, men samtidig klæber det effektivt til sig selv eller sine omgivelser.

>Aluminiumsfoliebånd bruges på sømme og samlinger af glasfiber og aluminiumsunderstøttet kanalplade. Belagt med et gummibaseret trykfølsomt klæbemiddel giver de en fremragende barriere for damp og er i overensstemmelse med uregelmæssige overflader. Aluminiumsfolietape kan bruges til afskærmning og dækning af varmeisolering. Desuden er den klar til brug.
>Pak isoleringen rundt om hver kanal, så dampspærrens bagside vender udad. Forsegl forsigtigt hver søm med foliebåndet. Fortsæt langs længden af hver kanal, og sørg for, at hver rulle isolering er sikkert tapet til den tilstødende isoleringsstrimmel.
>Aluminiumsfoliebånd er polymerbelagte, og de er perfekte til belægning af elektriske kabler. Båndene kan også bruges til indpakning af instrumenter, isoleringskabler og andet temperaturfølsomt elektrisk materiale.
>Prime Solutions aluminiumsfolietape er et holdbart, permanent og pålideligt produkt, der ikke skaller af eller rives af. I modsætning til andre bånd på markedet efterlader dette tape ikke rester, og det kan fjernes uden at efterlade klæbrige rester. Tapen er et godt valg, når du skal forsegle og beskytte.
>Aluminiumsfolietape giver et reflekterende lag på følsomme og sarte overflader og beskytter dem mod høje temperaturer , ultraviolet og infrarødt lys samt fugt og visse kemikalier. Den syntetiske gummiklæbende bagside er ikke-reaktiv, så du kan påføre den på enhver overflade.

BEMÆRK: Denne vare sendes fra Australien med Australien-Wide Express Delivery Service. **Under normal drift af logistik-/kurertjenester (eksklusive forstyrrelser eller overbelastning) er leveringstiden ca. 3-6 hverdage for adresser i større byer og bymæssige bebyggelser. Der kan være yderligere forsinkelse på et par hverdage for landlige adresser.



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.