FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
24 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Amaz elektrisk hudormefjerner

42,67 kr. /stykke pris ekskl. skat

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
10 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
93 [2.4] stykker
Land
Ungarn
Varegruppe
Ny  
SKU:
holm7005
EAN:
=VLOOKUP(A347,Munka1!D:E,2,FALSE)
Sidste aktualisering
for 4 dage siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse

Vores enhed renser dine porer særligt grundigt og dybt, absorberer pålideligt overskydende talg, beskytter og beskytter permanent din hud mod hudorme og giver en følelse af friskhed og renlighed.

Vores hud er udsat for mange ydre påvirkninger.
Sol, udstødningsgasser, opvarmningsluft, men også stress eller hormoner kan påvirke hudkvaliteten negativt.
Sandsynligvis kender alle konsekvenserne: Hudorme, store porer eller endda acne ødelægger vores hud, og vi er ofte utilfredse med vores udseende.

Hvorfor skal jeg bruge en porerens? Vores porerenser ligger tæt i hånden og er hurtig og nem at bruge.
Brug porerensen på store eller små hudområder til målrettet påføring takket være 5 forskellige hoveder, der let kan udskiftes efter behov. Derfor er vores enhed velegnet til følsom hud, til fjernelse af døde hudlag eller endda til ansigtsmassage: takket være sugekraften ser huden fastere ud, da den stimulerer blodcirkulationen og samtidig har en beroligende effekt.
De 3 forskellige stærke intensitetsniveauer giver dig mulighed for at vælge fleksibelt afhængigt af din huds tilstand, derfor er den velegnet til alle hudtyper.

Rensning af dit ansigt1. Før brug skal du rengøre ansigtet forsigtigt på den sædvanlige måde ved hjælp af dine sædvanlige produkter.
2. Det er bedst at forberede ansigtet med et ansigtsdampbad for forsigtigt at åbne porerne. For at gøre dette skal du blot fylde en lille beholder med kogende vand og dække dit hoved med et håndklæde.

Pleje efter påføring3. Vælg den rigtige fixator og før den forsigtigt langs dit ansigt uden at blive på ét sted for længe (højst 2 sekunder) for at undgå rødme og skader. For at gøre dette skal du starte ved T-zonen (pande, næse, hage) og langsomt arbejde udefra og ind.
5. Efter påføring skal apparatet og brugt tilbehør rengøres omhyggeligt, og hudplejen fortsættes som normalt, f.eks. ved at påføre en beroligende ansigtscreme for at berolige og pleje huden.

Bemærk: Efterlad ikke porerensen midt i ansigtet, men skub den langsomt til kanten af dit ansigt, så det ikke er smertefuldt at fjerne.
Brug ikke mere end en eller to gange om ugen for at undgå hudirritation.



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.