FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
16 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Tilbudsbeskrivelse

3MK antivirus folie til hele skærmen Produktbeskrivelse + vigtigste funktioner

Silver Protection 3mk 7H fuldskærms antivirus folie til Galaxy S21 Plus Perfekt egnet til skærmen på Samsung Galaxy S21 Plus, Silver Protection folien fra det anerkendte 3mk mærke er et produkt, der udover de beskyttende egenskaber på vores skærm fjerner bakterier, der samler sig på den. Den antimikrobielle belægning, der bruges i det, dræber 99,9% af kendte vira, bakterier, svampe og skimmelsvampe. Folien virker hele tiden, takket være hvilken den beskytter vores skærm mod bakterier, der samler sig på den under daglig brug.



Produkthøjdepunkter: Mærke
3mk
Serie
Sølv beskyttelse
Produkttype
Antivirus beskyttelsesfolie
Kompatibilitet
Samsung Galaxy S21 Plus





Hvorfor er det værd at købe dette produkt? Tykkelse: kun 0,17 mm Overfladehårdhed: 7H 3x øger skærmens holdbarhed Case Friendly - kompatibel med coveret Beskytter mod ridser Revnebestandig Self-Heal™ teknologi - selvhelbredende Sætindhold: 1 x SilverProtection folie, Anti-Bubble Card ™, Rengøringssæt



Yderligere information: En stor fordel ved Silver Protection 3mk folien er dens fleksibilitet, som gør det muligt at beskytte den afrundede del af skærmen. Producenten, der ønskede at forlænge foliens levetid, besluttede at bruge en selvregenererende belægning, som får folien til at virke hele tiden og er i stand til at eliminere mindre skader eller ridser forårsaget under brug af telefonen. Takket være Self-Heal™ kan vi nyde den glatte overflade af folien endnu længere, og de bobler, der dannes under installationen, forsvinder inden for 72 timer. LÆS DET! * Efter montering af folien er der mulighed for luftbobler eller spor efter montering. Takket være Self-Heal™-teknologien forsvinder de inden for 72 timer.


3mk er et polsk mærke, der hovedsageligt producerer hærdede briller, hybridbriller, etuier og beskyttelsesfilm. Alle 3mk® produkter er lavet med den største omhu, designet til at give den bedste, muligvis usynlige beskyttelse til vores enheder. Mærket er præget af stor erfaring, hvilket er blevet bekræftet af forskellige tests, certifikater og priser.



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.