WEEKEND SALE
-25%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Arbejdshandsker i læder, perfekt til lastbilkørsel/havearbejde/havearbejde/con

19,44 kr. /par pris ekskl. skat

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
100 [2,4] par
Mængde til rådighed
15648 [2,4] par
Land
Storbritanien
Varegruppe
Ny  
Sidste aktualisering
for 1 år siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse

TOUGH & FLEXIBLE ▶ Fremstillet af omhyggeligt udvalgt kolæder af høj kvalitet med en tykkelsesdybde over 1,2 mm, som ikke kun er tykt og robust, men blødt og smidigt. Hvis du har nogen form for udendørs opgaver at gøre, er disse handsker at få, de er både komfortable og robuste nok til, at du kun har brug for et par, og det vil vare længe
SLIDSTÆRK OG SKRIDSIKKER ▶ Udstyret med forstærket håndfladeplaster, der giver dig overlegen greb og hudbeskyttelse. Syet og dobbeltsyet med ekstra lag læder i håndfladen, hvor de altid ser ud til at slides, så det godt kan beskytte dine hænder mod torne, klistermærker, yucky ting og ripning af de vinstokke, den trækker, og masser af beskyttelse mod små ridser og blå mærker, der opstår under almindelige handyman stuff.og rippe af vinstokke det trækker.
KOMFORTABEL OG BEVAR BESKYTTET ▶ Ærmesømme er dobbelt låsesyet med tråd med høj densitet, har elastikarmbånd for bedre pasform, flot gave til trucker og heavy duty arbejdstager, og det er et første værktøj til værftsarbejde eller enhver form for arbejde rundt om i huset.
BRED APPLIKATION ▶ Denne handskefunktion og fremragende kvalitet gør den nyttig til gård, motocykelkørsel, truckerkørsel, havearbejde, konstruktion, hegnsfiksering, tungt arbejde, træskæring, lager, camping, ranch / gård, landskabspleje, gør-det-selv, garage, flytning, svejsning, slibning, hakning, mulching, gravning og ethvert tungt eller udendørs arbejde.
PROFESSIONEL FREMSTILLING ▶ Kim Yuan har mere end 20 års erfaring med produktion af læderarbejdshandsker, så vi ved, hvordan man vælger højkvalitets læder og fremstiller arbejdshandsker af høj kvalitet, disse handsker kan godt beskytte dine hænder, vi er overbeviste om, at disse handsker kan sammenlignes med de lignende handsker på markedet.



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.