FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
24 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

AwpLand Avocado springvand 2 liter

48,86 kr. /stykke pris ekskl. skat

Vejledende udsalgspris: 97,72 kr.


Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
5 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
uden grænser
Land
Ungarn
Varegruppe
Ny  
SKU:
holm9006
Sidste aktualisering
for 4 dage siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse


Awpland Avocado Dog Drinker - Dit kæledyrs sunde vandkilde
Awpland avocado hund drikker! Den søde avocado design af denne drikker tiltrækker dit kæledyr, giver dem frisk og rent vand og får dem til at elske drikkevand.

Vigtigste funktioner:

BPA-fri og sikker konstruktion: Lavet af ABS-materialer af høj kvalitet, der er hygiejniske, holdbare og ridsefaste. Systemet med en intelligent pumpe giver sikkerhed og indikerer strømsvigt og undgår dermed tør forbrænding.

Ultra-stille drift og drikkeopmuntring: Den ultrastille pumpe (under 30 dB) har lavt strømforbrug, så du kan kun høre den behagelige raslen fra rindende vand. Det er et ideelt valg for genert eller genert kæledyr at drikke behageligt fra drikkeren uden at forstyrre dig eller dit kæledyr.

Stor kapacitet og nødvandsopbevaring: Den automatiske hundedrikker 2L har et effektivt drikkeområde, perfekt til små til mellemstore kæledyr. Uanset om du er på forretningsrejse eller bare væk hjemmefra, kan du være sikker på, at din lodne ven altid har adgang til frisk vand.

Vandstandsvindue med blå lyseffekt: Opgraderingsversionen af Awpland hundedrikkeren har et gennemsigtigt vindue, der gør det nemt at holde styr på dit kæledyrs samlede vandforbrug. Det blå lys er altid tændt, hvilket indikerer normal drift, så dit kæledyr nemt kan finde en drikker selv om natten.

Med praktisk USB-stik: Drikkeren kan let oplades med et USB-stik, hvilket eliminerer behovet for et strømstik eller batterier. Du skal blot tilslutte dit kabel, så dit kæledyr altid kan nyde frisk vand.

Tøv ikke med at få Awpland Musk Avocado Dog Drinker i dag, og sørg for, at dit kæledyr er ordentligt hydreret og sundt!



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.