FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
21 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Baby Watcher VB603

299,39 kr. /stykke pris ekskl. skat

Vejledende udsalgspris: 598,78 kr.


Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
5 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
uden grænser
Land
Ungarn
Varegruppe
Ny  
SKU:
holm7403
Sidste aktualisering
for 3 dage siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse

VB603 babyalarmen er det perfekte værktøj til at holde dit barn vågen. Denne 3,2-tommer visuelle kamera trådløse baby monitor er et pålideligt produkt. Det har høj kvalitet og funktionelle egenskaber for at imødekomme moderne forældres forventninger.

VB603 babyalarmen kræver ikke en separat opbevaringstilstand og er nem at bruge med det samme. Takket være strømforsyningen med en spænding på 5V fungerer den pålideligt. Denne babyalarm har ingen zoomfunktion og bruger ikke lysnettet.

Driftstemperaturområdet er fra 10 til 25 grader, så det kan bruges korrekt under de fleste miljøforhold. Den er lavet af ABS-materiale, hvilket giver enheden holdbarhed og pålidelighed.

VB603 babyalarm har fremragende ekstra parametre, såsom konsoltype 06. Dens stemmetype er et højt intercom, så det transmitterer klare og forståelige lyde. Den infrarøde nattesynsafstand er 5-8 meter, så du nemt kan observere dit barn selv i mørke. Dens strømforsyning er en elektrisk forbindelse, som sikrer pålidelig og langvarig drift.

VB603 babyalarmen har et yderst praktisk og bærbart design. Den er udstyret med en tovejs intercom-funktion, så du nemt kan kommunikere med dit barn. Det udfører også temperaturovervågning, så du altid kan holde styr på dit barns komfort.

Enheden har også en indbygget musikafspiller samt en nattesynsfunktion med en automatisk sensor. Takket være digital signaloverførsel får du et stabilt og interferensfrit billede på 3,2" LCD-farvedisplayet. Batteriet har en lang levetid på op til 5 timer i stemmestyret tilstand.
VB603 babyalarmen er flersproget.

Oplev komforten og sikkerheden ved VB603 babyalarmen, og nyd den ro i sindet, at du altid kan holde øje med dit barn. Denne pålidelige og alsidige babyalarm er det perfekte valg til moderne forældre.



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.