FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
13 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Bærbar CB Midland Alan 42 DS radiostation med automatisk Squelch

894,87 kr. /stykke pris ekskl. skat

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
1 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
100 [2.4] stykker
Land
Rumænien
Varegruppe
Ny  
Sidste aktualisering
for 8 måneder siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse

Generøs skærm
Displayet er generøst, baseret på stationsstørrelse, grøn belysning og kanalvisning, emissions- / modtagelsesniveauer sammen med en række andre aktive produktfunktioner.
Reducerede dimensioner
Nu kan du nyde flere af fordelene ved den mindste CB-radiostation. Radiostationen falder i din hule hånd (ligner en walkie-talkie) og kan bruges med den ene hånd uden problemer. Derudover giver de reducerede dimensioner dig mulighed for at placere den i armlænet eller i små rum om bord på enhver bil.
Flere funktioner
Selvom det er en meget lille station, kommer den med mange funktioner: Squelch Digital Auto, Channel Scan, Dual Watch, Tastaturlås, Ecractual Lighting, Fast Channel Navigation, EMG, High / Low Power (4W / 1W).
Multiband
For dem, der bruger andre kommunikationsbånd, der bruges i andre europæiske lande, er stationen udstyret med muligheden for at ændre arbejdsstandarden i overensstemmelse med hvert land.
Justerbar effekt
Høj/lav justerbar emissionseffekt er nyttig i nogle EU-lande, hvor den er reguleret af en anden lov end Rumænien, og når stationen bruges i det åbne felt for at spare batteristrøm.

Forbindelse
Alan 42 DS er en multifunktionel bil med dobbelt anvendelse: i en bil med en kropsantenne og i det åbne felt (parkering) med batterier og en BNC-antenne. BNC-stikket giver dig mulighed for kun at tilslutte en lille antenne til en åben station (parkering). Tilslutningen af en mikrofon og hovedtelefoner / højttalere tillader tilslutning af en dedikeret håndfri Midland MA31-L, som vi kan udsende direkte fra lavalieren og modtage den via hovedtelefoner fra øret.



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.