FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
17 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Tilbudsbeskrivelse

Kan du lide mobilspil? Med Baseus kan du være sikker på, at dit telefonbatteri ikke nægter at betjene dig i det mest afgørende øjeblik i spillet! CALCS-A01-kablet understøtter 2.4A-opladning, overfører filer med en hastighed på op til 480 Mbps og kendetegnes ved et interessant, gamervenligt design. Stikket er placeret i en 90° vinkel, hvilket gør spil meget lettere. Desuden giver den smarte chip beskyttelse mod skader.
Bygget til gamere
Nu kan du komfortabelt oplade din telefon, mens du spiller - det fremspringende kabel kommer ikke længere i vejen for dig. Stikkets 90° kurve får produktet til at passe bedre til din smartphones form. Tilbehøret er udstyret med et blinkende blåt lys, der angiver opladningsstatus. Det giver også kablet en unik spilkarakter.
Kortere opladningstid
Kablet understøtter op til 2.4A, så du kan reducere opladningstiden betydeligt. Det 4-bånds fortinnede kobberkabel er ansvarlig for dets pålidelige ydeevne. Yderligere beskyttelse mod skader leveres af en speciel PE-belægning. Alt dette gør Baseus-kablet hurtigere og mere stabilt.
Beskyttelse mod skader
Intelligent chip giver effektiv beskyttelse mod blandt andet overophedning og overopladning. Desuden tilpasser kablet automatisk sin funktion til nye systemer og opdateringer. Så du kan oplade dine enheder uden bekymring - Baseus giver komfort og brugssikkerhed.
Hurtig filoverførsel
Dette er ikke slutningen på dine muligheder! Kablet giver dig mulighed for samtidig at oplade din smartphone og overføre filer med hastigheder på op til 480 Mbps. Dette er en stor tidsbesparelse! Du behøver ikke længere at spilde dyrebare minutter på at vente på, at dine videoer, fotos eller dokumenter kopieres - med Baseus tager det kun et øjeblik.
Modstandsdygtig over for skader
Produktet er lavet af materialer af høj kvalitet, der ikke kun sikrer dets holdbarhed, men også ser godt ud. Kassen er lavet af slid-, ridse- og oxidationsbestandig zinklegering, som desuden tiltrækker opmærksomhed med sin elegante glans. Nylonfletningen gør kablet ekstremt holdbart og fleksibelt. Du behøver ikke bekymre dig om, at den går i stykker eller bøjer for meget.
Specifikation:

Mærke: Baseus
Navn: Legend Series Elbow Fast Charging Datakabel
Model: CALCS-A01
Nuværende: 2.4A
Transmissionshastighed 480 Mbps
Indgang: USB
Udgang: Lyn
Længde: 2m
Farve: Sort



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.