FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
23 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Tilbudsbeskrivelse

Vi vil præsentere dig for det revolutionerende Baseus RJ45 Cat internetkabel. 7 10Gbps 15m - en innovativ løsning, der hæver kvaliteten af din forbindelse til et nyt niveau. Takket være den nyeste teknologi og solide konstruktion garanterer vores kabel ikke kun hurtig dataoverførsel, men også pålidelighed og holdbarhed. Vent ikke med at opleve kraften i hurtigt internet - bestil dit Baseus-kabel nu og opdag en ny dimension af brugen af netværket!
De vigtigste fordele ved Baseus RJ45 Cat-kablet. 7 10Gbps 15m :

10 Gbps dataoverførselshastighed: Vores kabel muliggør lynhurtige dataoverførselshastigheder på 10 gigabit pr. sekund, hvilket giver en utrolig internetforbindelse.

Flettet kappe: Den robuste flettede kappe øger ikke kun kablets holdbarhed, men beskytter også signalet mod elektromagnetisk interferens, hvilket betyder en stabil forbindelse.

Kompakt størrelse: Med en længde på 15 m er vores kabel perfekt til brug forskellige steder, hvilket sikrer, at du altid har adgang til højhastighedsinternet uden hovedparten af kablerne.

Universal overholdelse af Cat. 7: Kablet er kategori 7-kompatibelt, hvilket betyder, at det opfylder de nyeste industristandarder for at sikre optimal signalkvalitet.

Dataoverførselshastighed 10 Gbps
Glem alt om lange ventetider på dataoverførsel. Vores Baseus RJ45 kat. kabel. 7 10 Gbps 15m tilbyder hastigheder på 10 gigabit per sekund, som giver dig mulighed for at downloade filer med det samme, streame videoer i høj kvalitet og surfe på internettet problemfrit uden forsinkelser.
Flettet betræk
Takket være den solide flettede kappe ser vores kabel ikke kun stilfuldt ud, men beskytter også signalet mod elektromagnetisk interferens. Uanset om du bruger internettet derhjemme, på kontoret eller mens du rejser, opretholder vores kabel en stabil og uafbrudt forbindelse.
Kompakt størrelse
Oplev bekvemmeligheden ved højhastighedsinternet uden for store kabler. Vores 15 m kabel er perfekt til enhver anvendelse, og dets kompakte størrelse gør det nemt at bære og opbevare.
Universal overholdelse af Cat. 7
Vores kabel opfylder de nyeste kategori 7-standarder, hvilket garanterer optimal signalkvalitet. Sørg for, at du bruger et produkt, der opfylder alle branchekrav og giver dig internetforbindelse af højeste kvalitet.



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.