FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
21 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Baseus rejseoplader Super Si Pro mini hurtigoplader, C + U, PD 3.0, QC

76,10 kr. /stykke pris ekskl. skat
Jag bestiller
Tilbuddet udløber snart
Skynd dig, tilbuddet udløber i dag. Tøv ikke med ikke at gå glip af muligheden!

Minimal orden
1 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
uden grænser
Land
Slovakiet
Varegruppe
Ny  
Mærker
Baseus - Finish - Only
SKU:
CCSUPP-E02
EAN:
6953156206359

Kontakt Opkald

Baseus rejseoplader Super Si Pro mini hurtigoplader, C + U, PD 3.0, QC - beskrivelse

Intelligent vægoplader med europæisk stik og understøttelse af adskillige hurtigopladningsteknologier. En kompakt gadget med 2 porte: USB Type C og USB . Perfekt til at forny energien fra mobile enheder såsom smartphones, tablets eller endda bærbare computere.
Kompendium til hurtig opladning - Tilbehøret understøtter alle de mest populære hurtigopladningsteknologier - Power Delivery 3.0 (PD 3.0) og Quick Charge (QC 3.0)
Øjeblikkelig energifornyelse - Takket være de førnævnte varianter af hurtig energifornyelse kan dit udstyr genvinde sin fulde effekt, endda flere gange hurtigere end med standardopladere .
Også til bærbare computere - PD-teknologi giver dig mulighed for at oplade ikke kun smartphones, men også bærbare computere udstyret med en USB Type C-port . Med det rigtige kabel giver adapteren en opladningshastighed, der kan sammenlignes med en klassisk strømforsyning.
2 enheder på samme tid - 2 porte, der giver dig mulighed for at oprette forbindelse og dermed forny energien fra 2 enheder på samme tid ! Du behøver ikke vente på, at den første hardware er færdig med at oplade for at tilslutte den anden.
Materialer af høj kvalitet - Lavet af en kombination af brandsikre og holdbare materialer: PC og ABS . Modstandsdygtig over for fald og overdreven opvarmning.
Intelligent chip - Tilbehøret har et intelligent styringssystem, der justerer den optimale spænding til det specifikke udstyr . Din enhed får nøjagtigt så meget strøm, som den har brug for for at komme sig på kortest mulig tid uden risiko for at beskadige batteriet.
Flere niveauer af beskyttelse - Blandt andet mod overopladning, overophedning og kortslutninger. Komplet beskyttelse af både tilbehøret og de enheder, der oplades .
Tænker på batteri- og elregninger - Når dit udstyr er fuldt opladet, slukker opladeren automatisk , hvilket tager sig af batteriet på enheden, der oplades, og sparer energi.
Bred vifte af forsyningsspænding - Spændingsområdet på 100 - 240V giver mulighed for problemfri brug af adapteren over hele verden . Med den rigtige adapter kan du tage den med på enhver rejse!
Specifikation:

Mærke: Baseus
Materiale: PC + ABS
Stik: Europæisk
Porte: USB Type C PD, USB
Spænding / strøm (indgang): 100 - 240V / 1.2A
Spænding / strøm (udgang): USB-C PD - 5V / 3A, 9V / 3A, 12V / 2.5A, 15V / 2A, 20V / 1.5AUSB - 5V / 3A, 9V / 3A, 12V / 2.5A, 15V / 2A, 20V / 1.5A
Effekt: 30W (maks.)


Betalingsmetoder

  • Bankoverførsel

Forsendelsesmetoder

  • Indenlands forsendelse
  • Udenlandsk forsendelse

Andre grossist tilbud

Andre tilbud i denne kategori

Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.