FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
24 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Tilbudsbeskrivelse

Baseus USB Type C - Lynkabel er designet til Apple-brugere, der prioriterer hurtig opladning af deres telefoner med en effekt på op til 20W. Enheden understøtter PD-protokol og er kompatibel med iPhones-serien fra 12 til 6S. Sikkerheden er sikret takket være pålidelig drift, der kan tilskrives integreret kredsløb og konstant forbindelsestemperatur samt smart tilpasning af spænding og strømstyrke til typen af opladede enheder.
Specifikation:

Mærke: Baseus
Materiale: ABS + TPE
Effekt: PD 20 W / PD 18 W
Transmissionshastighed: 480 Mbps
Længde: 1 m
Stiktype: USB Type C, Lightning

Sættets indhold:

1 x kabel USB Type C - Lightning Strømforsyning 20 W 1 m

Vigtigste funktioner

Kabel tilpasset til hurtigopladning Strømforsyning 20 W.
Kompatibel med opladere med en effekt på 20 W og 18 W til iPhone og iPad.
Standard USB 2.0 og dataoverførsel op til 480 Mbps.

Super hurtig batteriopladning til 20 W
Hurtig opladning betyder, at du kan nå 50% af iPhone-batteriniveauet ved hjælp af kablet på bare 30 minutter. Produktet overholder 18W og 20W protokoller, så det er velegnet til servering af forskellige Apple-enheder (fra 12 til 6S-serien).
Holdbart kabel til specielle opgaver
Kablet er meget holdbart takket være materialer af høj kvalitet. Her er zinklegeringselementer dækket af UV, som er modstandsdygtige over for falmning og oxidering, samt gummistykker, der beskytter telefonporte og metalspidser af stik. Kablet er sikret udefra af det nylonflettede hus. Derfor bliver det ikke deformeret og går i stykker som følge af hyppig bøjning. Når du har foldet den, kan du bruge en velcro, der medfølger til at klippe den.
Dataoverførsel og opladning på samme tid
Baseus kabel sikrer øjeblikkelig opladning og dataoverførsel – på samme tid! Efter tilslutning til pc startes aktive opladnings- og filafsendelsesprocedurer. Takket være dette kabel kan du overføre data mellem enheder med en hastighed på op til 480 Mbps. Dette er takket være USB i standard 2.0.



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.