FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
13 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Tilbudsbeskrivelse

Et kabel af høj kvalitet med USB Type C-stik giver dig mulighed for at drive ikke kun din telefon, men endda en bærbar computer - takket være dens tilpasning til belastningen med en strøm på op til 100 W. Det understøtter også mange standarder for hurtig opladning, så ved at forbinde telefonen til opladeren behøver du ikke at væbne dig med tålmodighed!
Specifikation:

Mærke: Baseus
Transmissionshastighed: op til 480 Mbps
Maksimal belastning: op til 100 W
Stiktype: USB Type C - USB Type C
USB-standard: USB 2.0
Længde: 1,2 m

De vigtigste fordele ved Baseus Crystal Shine Series USB Type C - USB Type C-kablet:

Takket være tilpasningen til en belastning med en effekt på op til 100 W kan du oplade smartphones, MacBooks, bærbare computere eller iPad-tablets, der drives via USB Type C, samt Nintendo Switch-konsollen og andre enheder, der drives fra USB Type C-stikket.
Det understøtter mange hurtigopladningsstandarder, inkl. hurtig opladning eller strømforsyning op til 100 W
Den intelligente chip justerer den optimale effekt for stabil og sikker opladning, så kablet ikke opvarmes
Transmissionshastighed op til 480 Mbps giver mulighed for hurtig dataoverførsel
Karakteristisk, unikt design

Indlæsning og hurtig dataoverførsel på én gangUSB Type C - USB Type C Baseus Crystal Shine Series kablet er tilpasset en belastning med en effekt på op til 100 W, som giver dig mulighed for at drive enheden og overføre data på samme tid. Den er kompatibel med mange standarder for hurtig opladning, herunder hurtigopladning eller strømforsyning. Dette er et mægtigt kabel til specielle opgaver! Du kan bruge den til at oplade både smartphones og bærbare computere udstyret med en USB Type C-port og endda Nintendo Switch-konsollen.
Høj kvalitetDet flettede dæksel på USB Type C - USB Type C Baseus Crystal Shine Series med en holdbar tekstur har yderligere forstærkning, hvor stikket tilsluttes kablet. Så det er modstandsdygtigt over for bøjning og strækning. Der er et 8-core kobberkabel indeni, som takket være en intelligent chip ikke opvarmes selv under samtidig opladning og dataoverførsel.
Unikt udseende og komfortBaseus Crystal Shine-serien har et unikt design. Der er et stilfuldt ornament ved siden af stikket, der gnistrer med reflekteret lys. Kablet er 1,2 m langt, hvilket giver dig mulighed for nemt at bruge det derhjemme eller i bilen. Den kommer i flere elegante farver.



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.