FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
25 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Tilbudsbeskrivelse

Baseus USB-C til USB-C-kablet giver dig mulighed for hurtigt at oplade dine enheder med op til 100W strøm. Det giver dig også mulighed for at overføre filer med hastigheder på op til 480 Mbps. Holdbar og modstandsdygtig over for skader - det vil tjene dig perfekt i lang tid. I sættet finder du også en praktisk rem, som gør det lettere at opbevare kablet og forhindrer det i at vikle sig sammen. Produktet er kompatibelt med de fleste enheder udstyret med en USB-C-port.
Det oplader dit udstyr på ingen tid
Produktet understøtter op til 100W strøm, op til 5A strøm og hurtigopladningsprotokoller som FCP og QC3.0. Det betyder, at den øjeblikkeligt kan oplade din bærbare computer eller smartphone, hvilket sparer dig tid! Du behøver ikke længere vente uendeligt på, at din telefon er klar til brug igen - med Baseus tager det kun et øjeblik. Du kan også bruge kablet til at oplade din Nintendo Switch-konsol - det tager kun cirka 2,5 timer!
Du kopierer dine filer på ingen tid
Dette praktiske kabel giver dig ikke kun mulighed for at oplade hurtigt - det giver dig også mulighed for at overføre filer på ingen tid. Transmissionshastigheden på op til 480 Mbps vil helt sikkert opfylde dine forventninger. En 1 GB film kan kopieres på bare 24 sekunder! Med kablet kan du oplade din telefon og overføre data på samme tid.
For sikkerheden af din smartphone
Med Baseus behøver du ikke bekymre dig om din hardware. Den indbyggede smarte E-Marker-chip med USB-IF-certificering beskytter den effektivt mod skader. Kablet justerer automatisk strømmen og spændingen under opladning for at holde dine enheder sikre.
Solid, holdbar konstruktion
Kablet består af 8 tråde fortykket, fortinnet kobber. Den er beskyttet af en kappe lavet af holdbar TPE. Dette gør kablet modstandsdygtigt over for bøjning, brud eller rive. Det sted, der er ekstremt modtageligt for skader - forbindelsen mellem kablet og stikket - er desuden beskyttet. Hvad mere er, ABS shell er ekstremt modstandsdygtig over for slid.
Specifikationer:

Mærke: Baseus
Navn: Superior-serien Hurtig opladning Datakabel
Model: CATYS-C02
Type: USB-C til USB-C
Materiale: ABS + TPE
Farve: Hvid
Maks. effekt 100 W
Transmissionshastighed: Op til 480 Mbps
Længde: 2m



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.