FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
16 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Baseus videokabel High Definition Series HDMI 2.0 4K 60 Hz 0.75m Blac

21,78 kr. /stykke pris ekskl. skat
Jag bestiller
Tilbuddet udløber snart
Skynd dig, tilbuddet udløber i dag. Tøv ikke med ikke at gå glip af muligheden!

Minimal orden
1 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
uden grænser
Land
Slovakiet
Varegruppe
Ny  
Mærker
Baseus - Always
SKU:
WKGQ030101
EAN:
6932172611255

Kontakt Opkald

Baseus videokabel High Definition Series HDMI 2.0 4K 60 Hz 0.75m Blac - beskrivelse

Baseus High Definition Series HDMI 2.0-kabel giver fremragende billedkvalitet op til 4K. Takket være den perfekte synkronisering af lyd og video kan du komfortabelt se dine yndlingsfilm og serier, til gengæld kan brugen af den nyeste HDMI 2.0-standard opnå en båndbredde på op til 18 GB / s. Kablet understøtter også dynamisk HDR, hvilket garanterer fantastisk billedklarhed og rige detaljer.
Høj billedopløsning
Billeder af højeste kvalitet er nu inden for rækkevidde. Baseus High Definition Series-kablet garanterer en opløsning på op til 4K ved 60 Hz. Den er kompatibel med HDMI 2.0, og du vil problemfrit forbinde den til forskellige enheder såsom en computer, PS 3 bærbar computer, PS 4 eller set-top-boks. Kablet viser billedet i 21:9-billedformat og tilbyder to tilstande: Dupliker og Udvid.
Du vil bemærke alle detaljer
Produktet understøtter dynamisk HDR, hvilket betyder, at det perfekt gengiver farver og giver et endnu rigere detaljeret billede. Ved hjælp af det kan du altid nyde fremragende kvalitet - se på dine feriebilleder, organisere en filmaften og arbejde komfortabelt på den store skærm. Baseus vil give dig billeder, der vil glæde dig med høj opløsning, mange detaljer og naturlige, levende farver.
Opret en biograf i dit eget hjem
Hvad gør ellers Baseus HDMI-kablet så godt til at se film? Det garanterer perfekt synkronisering af billede og lyd. Så du kan blive endnu mere nedsænket i verden skabt af din yndlingsinstruktør. Organiser et filmaftenmaraton for dig og dine venner, eller opret en privat hjemmebiograf for komfortabelt at se nye episoder af en vanedannende serie.
Det vil tjene dig i lang tid
Adapteren er holdbar og overraskende modstandsdygtig over for slid. De forgyldte stik er næppe modtagelige for slid eller oxidation, så de vil tjene dig i lang tid. Den holdbare PVC-fletning beskytter den dåse kobberkabelledning, hvilket gør adapteren modstandsdygtig over for bøjning og utilsigtet rykning. Du vil med succes bruge det dagligt uden at bekymre dig om at beskadige det for hurtigt.


Betalingsmetoder

  • Bankoverførsel

Forsendelsesmetoder

  • Indenlands forsendelse
  • Udenlandsk forsendelse

Andre grossist tilbud

Andre tilbud i denne kategori

Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.