FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
24 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Tilbudsbeskrivelse

Beskyttende flip case Produktbeskrivelse + højdepunkter

Produkthøjdepunkter: Produkttype: Flip Protective Case Materiale: Eco læder + silikone Kompatibilitet: Samsung Galaxy A34 Lukning: Magnetisk 360 ° telefonbeskyttelse Dedikeret lagerplads til kort og kontanter Funktionel klap, der bliver til et stativ Perfekt formede udskæringer til åbninger og knapper Lavet af økologisk læder ser usædvanligt elegant ud
Det slanke design af det magnetiske flip-cover er perfekt matchet med Samsung Galaxy A34. Kabinettet giver både en høj beskyttelsesstandard og et ekstraordinært, elegant design. Dækslet er lavet i form af et hylster, som perfekt beskytter vores enhed mod ridser og skader.
Høj kvalitet og præcision af håndværk Sagen er lavet af en kombination af økologisk læder (ydre del) og fleksibel TPU (indvendig del - sag), som er modstandsdygtig over for stød og dermed sikrer en høj beskyttelsesstandard. Foringsrøret har en fleksibel ramme, takket være hvilken den præcist omgiver alle kanter af enheden.
Coveret er designet til at give grundlæggende beskyttelse af din enhed og give den et elegant design. Det klæber tæt til det og beskytter det mod skader. Telefoncoveret giver fuld funktionalitet til enheden, inklusive eventuelle nødvendige udskæringer til slots samt knapdæksler. Dækslet giver dig mulighed for at foretage opkald, når frontklappen er lukket, takket være en speciel udskæring til højttaleren.
Indbygget lomme Producenten har meget omhyggeligt gennemtænkt sagens design for at gøre den så funktionel som muligt. De indvendige lommer kan nemt rumme for eksempel betalingskort, kontanter eller dokumenter. Lommerne findes på sagens klap.
En af fordelene er stativets meget praktiske funktion, takket være hvilken vi kan hvile vores telefon og bruge enheden uden at holde den i hånden. Det vil være perfekt til at se film eller tv-serier samt foretage et videoopkald.
Eco Small Package Vi har designet emballagen til vores produkter på en sådan måde, at det sparer plads! Opdag din bekymring for miljøet. Vælg små pakker!
Alt lige ved hånden! Tjek vores andre tilbud, og vælg det nødvendige tilbehør til din smartphone. Huske! Du kan finde en række tilbehør såsom: hærdet glas, holdere, bilopladere, FM-sendere, kabler eller hovedtelefoner.



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.