FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
24 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Bil fejlkode læser Bluetooth os DS150e

226,19 kr. /stykke pris ekskl. skat

Vejledende udsalgspris: 452,39 kr.


Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
5 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
uden grænser
Land
Ungarn
Varegruppe
Ny  
SKU:
holm8141
Sidste aktualisering
for 4 dage siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse


6 stk. tekstilpladeunderlag: Tekstilpladeskiver beskytter dit bord, når du spiser eller serverer mad. Deres bløde og tykke materiale beskytter bordet mod ridser og varme, der kan skyldes varme retter eller tallerkener. Disse tekstilskiver er nemme at rengøre og kan også maskinvaskes.

6 stykker coasters: Coasters er gode til at beskytte bordet mod kondens forårsaget af kolde drikke eller varme drikke. Disse praktiske skiver absorberer fugt fra drikkevarer og forhindrer bordoverfladen i at blive våd eller smurt.

6 skeer knive, gaffelholdere: Ske-, kniv- og gaffelholderne tilbyder en praktisk løsning til at holde bestik ryddeligt på bordet. Således holder de ikke kun bordet rent, men giver også et elegant og ryddeligt udseende under måltiderne.

Laxllent serviceskiven er ikke kun nyttig og funktionel, men har også et specielt design, der skaber en behagelig atmosfære på spisebordet. Materialet i sættet er af høj kvalitet og holdbart, så du vil nyde at bruge det i mange år.
Det er et ideelt valg til enhver lejlighed, det være sig en familiemiddag, en samling venner, et festligt måltid eller endda daglig brug. Laxllent bordservice kan også være en god gave til familie eller venner, der sætter pris på den særlige atmosfære og stil at spise derhjemme.

Dette bordservice-rutsjebanesæt af høj kvalitet er både elegant og praktisk for dem, der er opmærksomme på detaljer og kan lide at omgive sig med stilfuldt tilbehør i deres hjem. Det tager bordkulturen til et nyt niveau og bidrager garanteret til et sjovere måltid.



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.