WEEKEND SALE
-25%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

CAPRI Camping Espadriller

93,34 kr. /par pris ekskl. skat

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
24 [2,4] par
Mængde til rådighed
uden grænser
Land
Spanien
Varegruppe
Ny  
Sidste aktualisering
for 1 år siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse

Esparto campingsandaler, jute dame espadriller ægte komfort håndsyet med blomster geometrisk print i jordfarver, brune og grå. Ægte limited edition design, der passer perfekt til dit strandlook, land eller by. Ideel til at kombinere med jeans, nederdele eller shorts. Komfortable esparto sko håndlavet af håndværkere i Spanien.

Autentiske sandaler, camping espadriller til kvinder med enkel sål eller høj kvalitet jute. Udsøgt design inspireret af mosaikkerne i villaerne i det gamle romerske imperium på middelhavsøen Capri. Et tryk lavet med organisk blæk, der er miljøvenligt. Ideel til at blive kombineret med ethvert af dine udseende urbane, land eller strand sandaler. Perfekt forbundet med enhver form for tøj, hvad enten det er jeans, bukser, nederdele eller shorts, og endda afslappede kjoler skåret.

Dens store komfort og omhyggelige forberedelse gør disse naturlige esparto sandaler, perfekte ledsagere til denne sommerferie. Et tidløst og elegant design, inspireret af mosaikkerne, der dekorerer romerske villaer på øen Capri. Ideel til at have på om sommeren, efteråret og foråret, og hvis du er heldig at bo i en varm og solrig hele året.

Capri sandalerne er alsidige, fordi du kan kombinere dem med næsten enhver form for trend eller look. Nyd vidunderlige cykelture gennem byen, stranden eller landskabet, der matcher disse autentiske naturlige esparto espadriller.


Vedhæftede filer
Download fil dorothy-mambo-mogambo-ss17-lookbook(18).pdf Download fil dorothy-mambo-mogambo-ss17(18).pdf


Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.