FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
19 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Chimpan Tree Familie Brætspil Familie Sjov

60,30 kr. - 22% 77,56 kr. /stykke pris ekskl. skat

Minimumspris fra 30 dage før rabat: 60,30 kr.


Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
10 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
50 [2.4] stykker
Land
Storbritanien
Varegruppe
Ny  
Leveringstid
3 dage
Sidste aktualisering
for 2 uger siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse

KATAPULT DINE HOPPENDE ABER - Dette strategiske chimpantræspil er perfekt til enhver lejlighed. Gør dette sæt fantastisk, uanset om det er til en børnefest, en familieaften eller endda på farten, mens du camperer eller er på ferie. Med dette Monkey Jumping-spil vil din familie have timevis af sjov! Dette brætspil tilbyder ikke kun timevis af endeløs sjov, det hjælper børn med at lære strategiske sociale tænkningsevner og udvikler deres finmotorik. Hvem bliver kronet som den ultimative Chimpan Tree vinder?
ET KLASSISK SPIL, DER ALDRIG BLIVER GAMMELT - Dette spil er fantastisk underholdning for børn og voksne og har underholdt familier i generationer! Vil du være den første spiller til at katapultere dine chimpanser ind i træet! Hver spiller skiftes til at vende deres chimpanse ind i træet fra deres affyringsrampe, hvis de er heldige nok, vil chimpanserne svinge fra grenene. Den første spiller med alle deres chimpanser hængende fra træet er vinderen. Spil med dine børn, venner eller hele familien.
PERFEKT TIL ENHVER FESTLEJLIGHED - Dette chimpan træspil er perfekt til enhver lejlighed eller familieeventyr. Uanset om det er til jul, fødselsdage, familiespilaften eller endda camping, er dette spil bundet til at få hele familien til at have det sjovt sammen. Dette spil tilskynder til tidlig udvikling af alle motoriske færdigheder hos børn, fra hånd-øje-koordination til tålmodighed, og ikke kun det, det giver børn uendelige timers underholdning. Dette all-time favorit retro spil er også en ideel gave til enhver lejlighed.
PRODUKTSPECIFIKATIONER - Indeholder 1x Monkey Tree Base & et udvalg af forskellige farvede aber (blå, rød og gul). Minimum 2 spillere kræves. Pakkens dimensioner - H6cm x B27cm x D27cm. Velegnet til alderen 3 år og derover.
EPISK SJOV! RÆKKEVIDDE - Epic Fun-produkter genkendes øjeblikkeligt fra deres lyse, illustrative designede emballage. Dette fantastiske sortiment dækker alt fra klassiske brætspil til børn til familiespil. Tilbyder en række spil, der tilbyder utrolig værdi for pengene, mens de ikke går på kompromis med kvaliteten



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.