FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
13 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Creative Sound Blaster X1 eksternt lydkort

673,15 kr. /stykke pris ekskl. skat

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
1 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
uden grænser
Land
Polen
Varegruppe
Ny  
Mærker
Nintendo - Apple
Sidste aktualisering
for 3 uger siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse

Sound Blaster X1 eksternt lydkort
Sound Blaster X1 eksternt lydkort
Lyd Blaster X1

USB DAC i høj opløsning med Super X-Fi-hovedtelefonforstærker

Opdag detaljer, du aldrig har hørt før, med Sound Blaster X1.

Den superkompakte Sound Blaster X1 er specialbygget til at levere kraftfuld og uberørt hovedtelefonlyd og forbedrer øjeblikkeligt lydkvaliteten i høj opløsning med den indbyggede AKM 4377 DAC. Kombineret med den dobbelte op-forstærker Ti/Burr-Brown INA1620 forstærker og leverer Sound Blaster X1 klar lyd for yderligere at forbedre din lytteoplevelse. Med andre ord fungerer Sound Blaster X1 som en mellemmand mellem din enhed og dine hovedtelefoner og leverer klarere, højere og mere effektiv lyd sammen med Super X-Fi-hovedtelefonholografi.

Tilslut den direkte via USB-C til din pc, Mac, PlayStation eller Nintendo Switch, og det vil forbedre lyden på din enhed med lidt indsats. Den har også mikrofonafspilnings- og mute-knapper samt et sæt SmartComms via Creative-appen på pc og Mac for problemfri onlinekommunikation under møder og chats i spillet.

UBERØRT LYD

Hør hvert lag, hver detalje og hver nuance af dine yndlingsmedier. Sound Blaster X1 indeholder en præcis 32-bit AKM digital-til-analog konverter, kendt i lydverdenen for sin enestående troskab. Når Sound Blaster X1 kombineres, leverer den enestående lydydelse på op til 115 dB SNR ved 24-bit/96 kHz afspilningsopløsning. Det leverer uberørt lydkvalitet, hvilket får det bedste frem i dine hovedtelefoner og afspilningsenhed.

GØR DIN OPLEVELSE BEDRE

Vi ved, hvor svært det er at finde gode hovedtelefoner, og vi garanterer, at Sound Blaster X1 vil give dit par imponerende og kraftfulde akustik uden at ofre lydklarhed. Sound Blaster X1 bruger top-of-the-line Ti/Burr-Brown INA1620 dual op-amp med integrerede tyndfilmsmodstandspar og EMI-filtrering til at levere høj effekt med ekstremt lav forvrængning og krydstale, hvilket leverer hi-fi-lyd til din lytteoplevelse.

Sound Blaster X1 er også i stand til at køre højimpedanshovedtelefoner op til 600, selv studiekvalitet. Nyd de fulde specifikationer for dine yndlingshovedtelefoner, uanset hvor du er, med dette bærbare lydtilbehør. Hvis du har underudnyttet dine hovedtelefoner, er her din chance for at maksimere dem.

OMSLUTTENDE SURROUNDLYD

Intet slår surround sound i biografen, og det er her Sound Blaster X1 kommer ind i billedet. Selvom du ikke kan være i biografen døgnet rundt, vil Sound Blaster X1 helt sikkert tage dig med på en rejse, uanset hvor du er.

Med full-range 5.1 og 7.1 lydstream muligheder for surround sound virtualisering, samt den prisvindende holografi af Super X-Fi hovedtelefoner, giver denne USB DAC dig mulighed for ubesværet at opleve surround sound effekter i hovedtelefoner, især dialog i film med et naturligt og realistisk lydbillede, der er dybt fordybende og meget naturligt, ligesom i biografen, uden at miste lydsignaler og effekter fra miljøet.

PROBLEMFRI OPSÆTNING

Med en praktisk plug-and-play USB-C-grænseflade kan Sound Blaster X1 sluttes direkte til din pc, Mac eller spillekonsol og kræver ingen drivere.

Du skal blot slutte Sound Blaster X1 til din enhed og nyde øjeblikkelig lydstyrke og klarhedsforøgelser til ethvert medie fra dine yndlingsapps og musikafspillere, herunder Netflix, Spotify, Apple Music og endda YouTube. Kombineret med et bærbart og let chassis er Sound Blaster X1 dybest set et professionelt lydsystem, der passer i lommen!

PRAKTISKE KONTROLLER

Få nem adgang til nyttige funktioner som lydstyrke, mikrofonlyd og Super X-Fi-kontroller på Sound Blaster X1 uden at skulle navigere gennem indstillinger på skærmen i flere lag. Mute-knappen er især nyttig, når du bruger et headset, mens du er i gang med et opkald!

ALT KAN TILPASSES

Creative-appen giver dig mere kontrol over, hvordan du lytter. Tilpas lyden med equalizer-indstillinger, eller juster equalizerbåndet efter din smag for at skabe en lytteoplevelse, der virkelig er din.

Du kan også få adgang til en omfattende pakke med lydforbedringer for at skabe den rigtige stemning til spil, se film og mere. Fordyb dig i videoer med Surround via Acoustic Engine, eller aktiver Scout-tilstand for at forstærke komplekse lydsignaler i spillet og få en fordel i forhold til din modstander.

KOMMUNIKER SMARTERE

Takket være den smarte sjove pakke



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.