FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
19 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Cristiano Ronaldo CR7 DENIM JEANS Kollektion 2018

fra 186,51 kr. /stykke pris ekskl. skat

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
24 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
4875 [2.4] stykker
Land
Spanien
Varegruppe
Ny  
Mærker
Finish - Marken
Leveringstid
2 dage
Sidste aktualisering
for 8 måneder siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse

SUPER TILBUD PÅ DEN NYE EKSKLUSIVE KOLLEKTION AF JEANS CRISTIANO RONALDO CR7.
AMERIKANSKE MÆRKER TILBYDER DIG EKSKLUSIV HELE 2018-KOLLEKTIONEN
30 modeller af jeans
5 modeller af shorts
3 modeller af jakker
CR7 FLEX
Ved at blokere bomuld og spandex i en avanceret væveproces skabte vi CR7 Flex til overlegen strækning og genvinding. Denne denim er designet til at bevæge dig! Med alt det billede og den stil, du vil have avanceret denim, men med niveauer af komfort og mobilitet uhindret, ubegrænset og uovertruffen.
Det perfekte valg for alle, der altid er på farten.
JEANS TIL ALLE
Den første CR7 Denim kollektion består af shorts og jeans til mænd, alt sammen skåret for at foregribe bevægelser. Der er fire typer jeans til mænd, som er designet til at passe til næsten alle kropsformer og stilpræferencer. Uanset hvordan du bærer dine jeans, hvis du leder efter jeans, der understøtter din ubegrænsede livsstil, vil CR7 have en model til dig.
DENIM GENOPFUNDET
Fra et grundlæggende stof i herretøj: denim. Vi blev inspireret af den måde, Cristiano Ronaldo lever i marken og designet en kollektion til enhver mand, der altid er på farten og har brug for denim, der ikke holder ham.
Ved at skabe et nyt stof, der inspirerer til frihed: CR7 Flex, er Cristiano i stand til at sætte sit navn på denim, der ligner denim, men er mere fleksibel og mindre restriktiv.

ALLE TILGÆNGELIGE STØRRELSER

JEANS SLIM BIKER TYPE-C - MØRK HARPIKS
Tilgængelige farver: MØRKEBLÅ
Det ikoniske CR7-look er med i denne Type-C Biker Jeans. Disse slanke jeans inkluderer en Moto quilt på låret og rygåget samt snoede sømme og konturerede benpletter. Komfortpasform - Medium talje - Denim stretch komfort - Lynlåslukning - Mørk harpiks finish - Cristiano Ronaldo overdimensioneret metalnitte

TYPE-C SLANKE LIGE JEANS
Tilgængelige farver: ADMIRAL - INDIGO - STEN - VOKSET JET
Originale og overskuelige, CR7 Type-C Denim jeans kombinerer mid-rise jeans ved hoften og låret med et lige ben til anklen. De fineste detaljer inkluderer den ikoniske hvide nitte, slidt fading, en klassisk lynlåsflue og en fold forneden. Komfortpasform - Medium Rise - Stretch Denim - Fly Zip - Indigo Medium Blue Wash - CR7 læder rygplaster og ikonisk hvid nitte

TYPE S SUPER TYND KONSTRUERET TYND
Tilgængelige farver: ROSE BLUE - COASTAL BLUE - ONYX - ASFALT - WHITE ALPES - INDIGO
CR7 Type-S jeans er designet med kroppen i tankerne. Disse skinny jeans har 3D-syninger ved knæet og bagsiden af benet. Vasket til en slidt som dit første slid. Skinny fit - Low rise - Soft stretch denim - Button fly - Indigo blue denim - 3D syning + Panel detaljer - CR7 læder rygplaster + ikonisk hvid nitte

TYPE T KONISK HARPIKS DIP JEAN
Tilgængelige farver: RESINE NAVY
CR7 Type-T jeans har en lav talje og et let skridt for ekstra plads og komfort i sæde og lår. Det buede ben indsnævres til anklen for en moderne form. Detaljer inkluderer ikonisk hvid nitte med malingssprøjt. Konisk ben - Lav stigning / skridtløs - Blød stretch denim - Knapflue - Indigo blå denim - Sprayharpiks + slid - Cr7 læder rygplaster + ikonisk hvid nitte

RIP TILBAGE KORT - SORT KUL
CR7 rippede denimshorts, fremstillet af strik denim, giver komfort såvel som attitude. Disse slim fit shorts har den ikoniske hvide nitte og tredobbelte nålesømme.
BELAGT JET - VOKSET JET
Denim jeans CR7 er lavet af blød denim og belagt med en vokset finish for en unik patina med hvert slid. Det sorte materiale spiller på den mørke denim, mens de limede kanter står i kontrast til den rå denimbund.
KICK BACK KORT - TRÆKUL
CR7 denimshorts er fremstillet af blød strik denim, der er vasket for ultimativ komfort. En overskyet grå vask og oxiderede toner giver en karakter til disse CR7 korte bukser.



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.