FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
18 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Dekorative gips se riskorn

5,44 kr. /kilogram pris ekskl. skat

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
25 [2,4] kg
Mængde til rådighed
10000 [2,4] kg
Land
Rumænien
Varegruppe
Ny  
Leveringstid
15 dage
SKU:
C1525609
Sidste aktualisering
for 8 måneder siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse

Det er en dekorativ gips struktureret, på udkig efter "riskorn" baseret på akryl-stire¬ nice dispersioner, pigmenter og marmorgranulat, der anvendes til udvendig og indvendig efterbehandling. almindelige plaster, gipsplaster, beton, gipsplader og gammel maling: det kan påføres enhver overflade af mineralbase. Det er vejrbestandigt, meget modstandsdygtigt over for mekanisk påvirkning, stød, slid og ridser.

Overfladebehandling af basis: Kontaktfladen skal være helt tør, glat, ren, afsprafuita og affedtet uden løse partikler. Reparationspunkterne har samme struktur som den eksisterende overflade.

Brugsanvisning: Overflader skal grundes med gipsprimer i mindst 24 timer, før det dekorative gips påføres. Materialet påføres manuelt på en tykkelse af gipsgranu¬latia (1,5 mm) med murske i rustfrit stål med en spatel og brudt cirkulært med en glat plastflåd. Anvend ikke på meget skrøbelige overflader (f.eks. maling af eksisterende ler, kalkpuds, kalkpuds, gipsfacade -. udendørs). De gælder ikke for en rækkevidde på mindre end 2 timer efter afslutningen af regnen (temperaturforhold, der tillader tørringsforberedelse). Til forebyggelse af agn vil gips blive anvendt i et enkelt trin i processen "våd i våd" (uden afbrydelse). Dette kræver tilstedeværelse af et tilstrækkeligt antal applikatorer på stilladset; Det fungerer ikke under meget høje temperaturer under direkte påvirkning af solen, stærk vind, tåge, høj luftfugtighed over 80% og risiko for regn og frost. Under forhold med høje temperaturer og meget høj anbefales det, at påføring af gips fortyndes 2% med vand og bindingen på siden af facaden , som ikke er direkte udsat for sollys. Det anbefales at genanvende produktet efter det lokale formål med at udføre reparationer og justeringer over en overflade, der allerede er påført, da disse områder skiller sig ud i finishens generelle udseende. Underlaget og lufttemperaturen skal være mellem 5 ° C og 25 ° C

Farvede plaster vigtige: med naturlige aggregater er mulige variationer i nuance; Det vil derfor kun blive brugt med det samme antal batchmateriale på samme overflade; ellers vil materiale blande sig med hinanden for at undgå forskellige nuancer for at undgå at opnå. Rengøringsudstyr udføres umiddelbart efter brug med vand eller sæbevand. Tørretiden overfladisk (berøring): 04.00, tørhed (kugle): 72 timer. Værdier?? er angivet til en temperatur på 20 ° C og en relativ luftfugtighed på 60%. Ca.: I de første 24 til 72 timer efter påføring påvirkes overfladen af regn, sne, frost osv. Specifikt forbrug bør beskyttes. 2,9-3,1 kg / m2. Forbruget er til den perfekt glatte overflade. Forbruget varierer afhængigt af den anvendte tykkelse og caracteris¬ticile substrat. Emballage: plastspand på 25 kg. Opbevaring: Opbevares på en kølig, tør, temparatur mellem 5 ° C og 30 ° C i den originale emballage, uåbnet. Inden for bølger evne: 24 måneder fra fremstillingsdatoen med betingelserne for emballering og opbevaring overholde. Se fremstillingsdato og partier markeret på emballagen.



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.