FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
24 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Tilbudsbeskrivelse

Dux Ducis Skin X beskyttelsesetui Produktbeskrivelse + højdepunkter

Dux Ducis Skin X læder flip taske til Galaxy A52 / A52s 4G / 5Gs Coveret fra Dux Ducis-mærket fra Skin X-serien til Samsung Galaxy A52 4G / 5G og Galaxy A52s 4G / 5G er et cover af høj kvalitet i form af et hylster, som perfekt beskytter vores enhed mod ridser og skader. Etuiet er lavet af en kombination af et ydre lag økologisk læder og et indvendigt overlay lavet af fleksibel TPU, som er modstandsdygtig over for stød og dermed sikrer en høj beskyttelsesstandard. En lige så nyttig funktion er muligheden for at foretage opkald med flip-sagen lukket. Dette er muliggjort af en udskæring i overlayet på Dux Ducis-sagen, dedikeret til fronthøjttaleren.

Produkthøjdepunkter: Brand
Dux Ducis
Model
Hud X
Materiale
Eco læder + TPU
Kompatibilitet
Samsung Galaxy A52 4G/5G og Galaxy A52s 4G/5G
Yderligere funktioner
Stativfunktion, kortlæser
Lukning metode
Magnet

Hvorfor købe dette produkt? Originalt Dux Ducis-produkt Speciel udskæring for at beskytte kameraet Meget høj kvalitet af håndværk Elegant og meget praktisk Dokument-/kortlomme Stand funktion Stærk magnetlukning Giver problemfri adgang til alle knapper og slots Beskytter enheden perfekt mod forurening og beskadigelse

Yderligere oplysninger: Dux Ducis-telefoncoveret giver enheden fuld funktionalitet, inklusive eventuelle nødvendige udskæringer til slots samt knapdæksler. En af fordelene er stativets meget praktiske funktion, takket være hvilken vi kan læne vores Samsung Galaxy A52 4G / 5G og Galaxy A52s 4G / 5G og bruge enheden uden at holde den i vores hænder, f.eks. mens vi ser film eller surfer på Internettet. En ekstra mulighed er en indvendig lomme til et betalingskort eller dokumenter, som kan findes efter åbning af klappen lukket med en magnet. Dækslet giver fremragende beskyttelse af enheden fra alle sider takket være det lukkede design, og det materiale, som sagen er dækket af, er behageligt at røre ved. Sagen har et elegant design, der fungerer i enhver situation som et forretnings- eller socialt møde.



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.