FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
23 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

EasyULT trådløs Bluetooth-adapter til bilen

13,23 kr. /stykke pris ekskl. skat

Vejledende udsalgspris: 26,47 kr.


Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
5 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
uden grænser
Land
Ungarn
Varegruppe
Ny  
SKU:
holm8316
Sidste aktualisering
for 4 dage siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse

EasyULT Bluetooth 5.0-modtageren er en trådløs lydadapter af høj kvalitet, der giver dig mulighed for nemt at lytte til musik og streame lyd mellem enheder, der ikke har en indbygget Bluetooth-forbindelse. Denne kompakte og multifunktionelle enhed er et ideelt valg til brug i biler, hjemmebiografsystemer, højttalere og hovedtelefoner.

Vigtigste funktioner:

Bluetooth 5.0-teknologi: Avanceret Bluetooth 5.0-teknologi giver ikke kun hurtigere og mere stabile forbindelser til enheder, men garanterer også lydtransmission i høj kvalitet. Dataoverførsel er næsten dobbelt så hurtig og garanterer en stabil forbindelse over afstande på op til 10 meter.

Trådløs lydstreaming: Afspil din musik fra enheder, der ikke har Bluetooth. Denne Bluetooth-adapter til bilen opretter forbindelse til lydsystemer, stereoanlæg, højttalere og kablede hovedtelefoner ved hjælp af 3.5 mm aux-adapteren. Den har en Bluetooth 5.0-chip til stabil forbindelse, hurtige dataoverførsler, og bredt signalområde.

Automatisk tilslutning: Denne bærbare adapter kan bruges som enten sender eller modtager. I sendertilstand opretter den forbindelse til Bluetooth-aktiverede modtagere, såsom hovedtelefoner eller højttalere, og sender lydsignaler til disse enheder. I modtagertilstand opretter du forbindelse til en Bluetooth-aktiveret telefon og modtager lydsignaler og deler dem med dig.

Let at justere: I modtagertilstand kan du justere lydstyrken og skifte sange op og ned. Tryk længe på venstre / højre funktionsknap for at justere lydstyrken. Tryk kortvarigt for at skifte sange op og ned. Den midterste knap er afspil/pause-knappen. Modtagertilstanden kaldes ZF-360.

Pakkens indhold:

1 x Bluetooth 5.0 2-i-1 adapter,

1 x 50 cm - 3,5 mm AUX-kabel,

1 x USB-opladerkabel,

1 x 3,5 mm lydadapter,

1 x Brugervejledning 

Indbygget batteri: Det har et indbygget 300mAh batteri, der giver 10 timers afspilningstid på en enkelt opladning.

EasyULT Bluetooth 5.0-modtageren er et ideelt valg for alle, der ønsker at nyde trådløs musiklytning og lydstreaming mellem enheder, der ikke er udstyret med Bluetooth-forbindelse. Det er let at bruge, leverer lyd i høj kvalitet og tilbyder en bred vifte af applikationer til hjemme- og bilunderholdning.



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.