FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
16 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Tilbudsbeskrivelse

EB-9193
Classic Line Rustfri Stål Gryde / Suppe Gryde - Med Låg - 50 L 38 STK.



Smuk stor suppegryde af høj kvalitet. En gryde lavet af rustfrit stål af høj kvalitet. Produktkendt mærke Edënbërg. Takket være den specielle bund bliver varmen hurtigt fordelt, så du sparer energi. Panden indeholder en praktisk størrelsesindikation for nem brug.

Praktisk profil af grydens kant forhindrer spild af væske under tilberedningen. Kogegryden har nitte håndtag. Du kan roligt bruge panden i en opvaskemaskine, men det bliver den nok for stor til. Panden er velegnet til alle varmekilder: el, gas, keramik, halogen og induktion.

Ideel til vintermadsupper

Så snart dagene igen bliver kortere og temperaturerne falder, får mange lyst til ægte hollandske måltidssupper som ærtesuppe og brun bønnesuppe. Tilberedningen tager et par timer, men når duften af ​​frisk suppe går igennem huset, skaber det straks den hyggelige stemning af hyggelige vinteraftener. Men en stor pande er også praktisk, hvis du vil lave en velsmagende grøntsagssuppe eller tomatsuppe til en stor gruppe. Det er bedst at lade suppen stå natten over, inden den serveres, så alle krydderurter og smage blandes godt sammen og suppen smager endnu mere lækkert.

Vigtigste funktioner:

Edënbërg pander lavet af de allerbedste materialer
Robust og ridsefast belægning
Velegnet til alle typer kogeplader (inklusive induktion)
Nem at rengøre inde og ude
Med luksuriøse glaslåg
Elegant design
Indhold: 50 L
Mål: 44 x 44 x 45 cm
Bemærk denne pande er stor!



Om Edenberg

Indret dit køkken siden 1961 Edënbërg-mærket er kendt for sit høje forhold mellem kvalitet og pris. Edënbërg udmærker sig ved at tilbyde innovative produkter, der er målrettet forbrugerne. Ethvert Edënbërg-produkt er kendt for sin holdbarhed og ekstremt praktiske brug i køkkenet. Edënbërg er også kendt for sin kvalitet og præcision. Edënbërg har specialiseret sig i produktion af pander, elkedler, madkasser, knive, dampere, krydderistativer, afløbsstativer, bestik og meget mere køkkentilbehør.



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.