FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
25 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Ekstra tidlig klementin af høj kvalitet og let at skrælle. Træet, hvorfra de er født, har ingen torner og er smalbladet. Dens frugt er sød og meget sim

6,34 kr. /kilogram pris ekskl. skat
At forhandle

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
6 [2,4] paller
Mængde til rådighed
uden grænser
Land
Spanien
Varegruppe
Ny  
Leveringstid
5 dage
Sidste aktualisering
for 1 måned siden

Aktuelle tilbud i denne kategori Nuværende grossist tilbud
Tilbudsbeskrivelse

✨ • Mandariner fra Valencia, ren middelhavsessens uden skadelige behandlinger! ✨?

Oplev den autentiske oplevelse af Valencias mandariner, dyrket med lidenskab og leveret direkte til din virksomhed i hele Europa og Spanien. Vær stolt af at tilbyde dine kunder naturens friskhed uden kompromis, da vores mandariner dyrkes uden flydende behandlinger eller forurenende stoffer. Gør din virksomhed til den foretrukne destination for elskere af friske mandariner!

? Højdepunkter:
- ? Bæredygtig dyrkning: Vores mandariner dyrkes i Valencias solrige lande med miljøvenlige metoder. Forpligtet til bæredygtighed garanterer vi et rent og naturligt produkt.

- ? Ingen flydende behandlinger: Vi er forpligtet til at tilbyde mandariner uden flydende behandlinger eller forurenende produkter. Vi værdsætter dine kunders sundhed og miljøet og satser på friskhed uden kompromis.

- ? Eksport i hele Europa og Spanien: Fra markerne i Valencia til din virksomhed udvider vi kvaliteten af vores mandariner til forbrugere i hele Europa og Spanien. Erobre nye markeder med den autentiske middelhavsessens!

- ? Miljøvenlig emballage: Hver mandarin er omhyggeligt pakket i miljøvenlige materialer, der opretholder friskhed og kvalitet gennem hele processen. En fejlfri præsentation til dine krævende kunder.

- ? Udsøgt sort: Nyd en række mandariner, hver valgt for sin unikke smag og premium kvalitet. Fra klassiske klementiner til søde Satsumas har vi det perfekte tilbud til din kundekreds.

Få din virksomhed til at skille sig ud ved at tilbyde det bedste af Valencia. Kontakt os i dag for at finde ud af om vores engrospriser muligheder og hvordan vi kan samarbejde om at bringe den autentiske friskhed af valencianske mandariner til din virksomhed.

? Ring nu og tilbyde dine kunder renheden og friskheden af vores mandariner fra Valencia! ✨

Prisen afhænger af produktets kalibre og kvalitet



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.