WEEKEND SALE
-25%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Ekstrem varme og brandsikre handsker Læder med Kevlar-syninger, pr.

42,42 kr. /par pris ekskl. skat

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
100 [2,4] par
Mængde til rådighed
5231 [2,4] par
Land
Storbritanien
Varegruppe
Ny  
Sidste aktualisering
for 1 år siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse

EKSTREM VARMEBESTANDIG BESKYTTELSE ▶ Fuld ko split læderoverflade (som er lavet af omhyggeligt udvalgt ko læder af høj kvalitet med tykkelsesdybde over 1,2 mm), varmeisolering og blød svedabsorberende bomuld indeni, denim manchetter, der gør disse handsker til at modstå temperaturer mindst 662 ° F (350 ° C) og nok til at håndtere det meste af højtemperaturarbejdet.
TYK OG BLØD ▶ Disse handsker er lavet af bestemte dele af koen, som ikke kun er tykke, men også bløde og fleksible med ekstrem varme-/brandmodstand og punkteringsmodstand, snitmodstand og moderat oliebestandighed. Så det kan effektivt forbedre din arbejdseffektivitet.
HOLDBAR KEVLAR-SYNING ▶ Denne varmebestandige handsker bruger Kevlar-tråd, hvilket betyder, at den er mere modstandsdygtig over for høje temperaturer end andre varmebestandige handsker og ikke let at bryde, meget velegnet til arbejde ved høj temperatur. Forstærket håndflade til pudehænder, når du arbejder med tung vægt eller skarpe genstande. Fremragende ydeevne inden for kraftig svejsning, gribende varme ting som komfur og køkkengrej og brændende kul eller brænde.
BRED ANVENDELSE ▶ Denne handskefunktion og fremragende kvalitet gør den nyttig til svejsning, grill, grill, brændeovn, ovn, pejs, skæring, havearbejde, camping, bål, dyrehåndtering og meget mere.
PROFESSIONEL FREMSTILLING ▶ Kim Yuan har mere end 20 års erfaring med produktion af læderarbejdshandsker, så vi ved, hvordan man vælger højkvalitets læder og fremstiller arbejdshandsker af høj kvalitet, vi er overbeviste om, at disse handsker kan sammenlignes med de lignende handsker på markedet.



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.