FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
15 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

EMS fodmassagemåtte

22,45 kr. /stykke pris ekskl. skat

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
10 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
uden grænser
Land
Ungarn
Varegruppe
Ny  
SKU:
holm1074
EAN:
=VLOOKUP(A334,Munka1!D:E,2,FALSE)
Sidste aktualisering
for 4 dage siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse

EMS står for elektrisk muskelstimulering. De leverede elektriske impulser skaber en række muskelsammentrækninger. Afhængigt af styrke kan dens virkninger være forskellige: det forbedrer blodcirkulationen, øger muskelstyrken og slapper af musklerne. Det anbefales stærkt i tilfælde af eller for at forhindre muskelsvaghed, smerte, kredsløbssygdomme og muskelatrofi.

Vores såler er fulde af nerveender, mere end 70.000 for at være præcise, der findes i denne del af vores krop. Takket være dette kan hele vores organisme behandles gennem sålen. Den højre fod svarer til kroppens højre organer, venstre fod svarer til kroppens venstre organer. Stimulering af de rigtige punkter øger cirkulationen og blodgennemstrømningen af det organ, der er tildelt det, og fremmer dermed kroppens selvhelbredende kraft.

EMS fodmassagemåtte forsyner disse punkter med elektriske impulser, hvilket resulterer i, at vores krops modstand forbedres. Ved hyppig brug af måtten forsvinder ikke kun bensmerter, men immunsystemet styrkes også, stress reduceres, afgiftningsprocesser finder sted, og vores krops regenerative kapacitet sparker ind.

Den elektriske muskelstimulering (EMS) pude genererer elektriske impulser, der får musklerne til at trække sig sammen, hvilket resulterer i strammere og reduceret overskydende fedtvæv.
Takket være den lavfrekvente teknologi af elektriske impulser kan de sprede sig fra benene til hele kroppen. Dette stimulerer blodcirkulationen, hvilket hjælper med at eliminere cellulite uregelmæssigheder på ben og lår.

Ideel til folk, der går, står, rejser, danser, klatrer eller ofte bærer høje hæle
Stimulerer blodcirkulationen
Lille og bærbart design, der er let at folde sammen
EMS massage teknologi
Drift med 2x AAA-batterier (medfølger ikke)



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.