FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
24 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Engrostilbud: 63 "/ 160 cm lange bambuspinde med varierede diametre

fra 1,49 kr. /stykke pris ekskl. skat

Vejledende udsalgspris: 7,46 kr.

At forhandle
0,40 kr. 1 til 200 [2.4] stykker
0,30 kr. 400 til 800 [2.4] stykker
0,20 kr. 1600 til 3200 [2.4] stykker

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
746,01 kr.
Mængde til rådighed
20000 [2.4] stykker
Land
Kina
Varegruppe
Ny  
Mærker
Finish
Leveringstid
29 dage
SKU:
BS20201
Sidste aktualisering
for 3 uger siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse

Vi er glade for at kunne tilbyde vores alsidige og holdbare bambuspinde, ideelle til en bred vifte af DIY-projekter, herunder lanterne- og dragebygning, teknik, scenerekvisitter, møbel-DIY, dekorationer, kunsthåndværkskreationer, reparation af døre / vinduer og kæledyrsbure. Hver pind måler 63 inches (160 cm) i længden og er sorteret efter diameter for din bekvemmelighed.
Blandede ordrer er acceptable. Da der er mange størrelser og forskellige priser, er den offentliggjorte pris den laveste, så hvis du har brug for forskellige størrelser, bedes du kontakte mig i tide.
Det vigtigste er, at ved at købe og sælge et af mine produkter, kan du nemt danne en organisk cyklus af din egen virksomhed og generere langvarig, stabil og stigende pengestrøm, hvilket i det mindste gør værdien af det endelige produkt 5-10 gange højere.
Produktegenskaber:
Materiale: Disse pinde er lavet af tykke Moso bambusvægge og er robuste og velegnede til forskellige applikationer.
Behandling: Sterilisering ved høj temperatur sikrer, at bambussen er sikker og klar til brug.
Farve og finish: Disse bambuspinde fås hovedsageligt i blandede nuancer af gul og hvid og er skåret fra bambusens ydervæg, kendt for deres høje fibertæthed. De er poleret for en glat finish uden lak, hvilket fremhæver deres naturlige skønhed.
Fleksibilitet: Tynde pinde kan gennemblødes i varmt vand i 2-3 minutter for at blive bløde og let formbare. Disse pinde har den unikke egenskab at bøje uden at gå i stykker, selv i en rund form, når de opvarmes korrekt.
Alsidighed: Tynde pinde kan bøjes i enhver form, du har brug for, hvilket gør dem perfekte til forskellige DIY-projekter.
Ideel til forretningsforetagender:
Velegnet til skolekunsthåndværksklasser, Køb og videresalg af disse bambuspinde på dit lokale marked kan være et rentabelt forretningsforetagende i betragtning af deres unikke karakter og brede vifte af applikationer.
Bestilling og tilpasning:
Forsendelsesoplysninger: Behandlingstiden er ca. 4-5 dage. Levering tager cirka 2-4 uger via China Post luftpost til standardordrer. For større ordrer, sø / tog forsendelse er tilgængelig, tager omkring 5-8 uger.
Fragten beregnes ud fra vægt og volumen via postekspres og luftfragt. Hvis det overstiger 20 kg, sendes det ad søvejen eller jernbanen. Det er en dør-til-dør-service med et sporingsnummer, som er praktisk for dig at spore online til enhver tid. Brugerdefinerede anmodninger er velkomne.
Anmodninger om brugerdefineret størrelse: Du er velkommen til at kontakte os for specifikke størrelseskrav.
Tak fordi du overvejer vores bambuspinde til dine projekter. Vi ser frem til at give dig alsidige bambusprodukter af høj kvalitet til dine kreative behov.



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.