WELCOME SUMMER
-35%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Drik på flaske Drikkevarer Smag Billig Pris Daglig Drikke Energi Drik Prime Drink til salg i god pris energi

14,17 kr. /flaske pris ekskl. skat

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
10 [2.4] flasker
Mængde til rådighed
uden grænser
Land
Letland
Varegruppe
Ny  
Leveringstid
7 dage
EAN:
4549292009064
Sidste aktualisering
for 4 uger siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse

"Prime Hydration" ser ud til at være et mærke eller et produktnavn relateret til energidrikke eller hydreringsdrikke, men fra min sidste opdatering er der ikke specifik information tilgængelig om et produkt med det nøjagtige navn. Energidrikke og hydreringsdrikke er dog ret almindelige på markedet, og de tilbyder en række forskellige formuleringer designet til at give et boost af energi eller genopbygge væsker og elektrolytter.

Energidrikke indeholder typisk koffein og andre stimulanser, sammen med sukkerarter og forskellige vitaminer og mineraler, for at give et hurtigt energiboost. På den anden side fokuserer hydreringsdrikke på at genopbygge væsker og elektrolytter, der går tabt ved svedtendens under fysisk aktivitet eller i varmt vejr.

Når du overvejer en energidrik eller hydreringsdrik, er det vigtigt at undersøge ingredienserne og ernæringsoplysningerne for at forstå, hvad du indtager. Nogle nøglefaktorer at overveje omfatter:

Koffeinindhold: Energidrikke indeholder ofte høje niveauer af koffein, som kan påvirke individer forskelligt og kan forårsage bivirkninger, hvis de indtages i overkant.

Sukkerindhold: Mange energidrikke har et højt sukkerindhold, hvilket kan bidrage til vægtøgning og andre sundhedsproblemer, hvis de indtages overdrevent.

Elektrolytter: Hydreringsdrikke kan indeholde elektrolytter som natrium, kalium og magnesium for at hjælpe med at genopbygge det, der går tabt ved at svede.

Yderligere ingredienser: Se efter eventuelle yderligere vitaminer, mineraler eller urteekstrakter, der er til stede i drikkevaren, og overvej, hvordan de kan påvirke dit helbred eller ydeevne.

Det er altid en god idé at indtage disse typer drikkevarer med måde og overveje dine individuelle sundhedsbehov og følsomheder. Hvis du er usikker på et specifikt produkt eller dets ingredienser, kan konsultation med en sundhedspersonale give personlig vejledning.



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.