WEEKEND SALE
-25%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

FORBEREDELSE AF FORBEREDELSEN AF EN NATURLIG LÆGE

20,60 kr. /stykke pris ekskl. skat

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
1 [2,4] lager
Mængde til rådighed
uden grænser
Land
Rusland
Varegruppe
Ny  
SKU:
SCR(4)-SIB
Sidste aktualisering
for 1 år siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse

FORBEREDELSE AF FORBEREDELSEN AF EN NATURLIG LÆGE
Til problem hud

Et velplejet ansigt og glat hud er tegn på ungdom og sundhed. Hudceller opdateres konstant, men på grund af aldersrelaterede ændringer og de skadelige virkninger af miljøet holder gamle døde celler op med at opdatere i tide. På grund af dette bliver huden kedelig, tør, ujævn, fine rynker. For at fjerne forældede celler og genoprette huden bruges et naturligt keramisk ansigt. Det renser forsigtigt ikke kun dermislaget af død hud, men også fra kosmetiske rester, støv, fedt, der er akkumuleret i hudens porer og forhindrer ilt, fugt og nyttige elementer i at nå de dybere lag af huden.

INCI: Aqua, Prunus Armeniaca (Abrikos) Frøpulver, Hippophae Rhamnoides olie, Вutyrospermium Parkii (Shea) Вutter, Isoamyl laurat, Isoamyl Cocoate, Cetearil alkohol, Glyceryl stearat citrat, Glicerin, Panthenol, Chamomilla recutita æterisk olie, Pinus silvestris æterisk olie, Salvia officinalis æterisk olie, Xantan tyggegummi, Tocopheryl Acetat, Magnolia Officinalis Bark ekstrakt, Matricaria chamomilla ekstrakt, Rosa cinnamomea ekstrakt, Menhta piperita ekstrakt, Salvia officinalis ekstrakt.
Naturlig ansigtskvarts "antiinflammatorisk" designet specielt til problemhud. Takket være de aktive ingredienser fremmer det dyb rensning af porer, fjernelse af udslæt på huden og normaliserer talgkirtlerne. Ved regelmæssig brug glattes dybe rynker, hudens elasticitet øges, og huden falder ud.
Abrikos i knust form fremmer dyb rensning af porer, forbedrer blodcirkulationen og derved stimulerer absorptionen af nyttige stoffer. Havtornolje reducerer også betændelse og irritation, har blødgørende, nærende, forfriskende, tonic, fugtgivende, beskyttende og helbredende egenskaber. Det fjerner også perfekt tørhed og skrælning af huden, hjælper med at forbedre hudens tone, elasticitet og elasticitet. Sheasmør beroliger huden ved at virke på betændte områder, hvilket eliminerer kløe og irritation. Kamille æterisk olie er ideel til pleje af følsom hud, hjælper med at bekæmpe acne og beskytte porerne mod forurening. Pine æterisk olie fjerner irritation, reducerer hævelse i ansigtet. Salvie æterisk olie normaliserer udskillelsen af talgkirtlerne og bekæmper bakterier på overfladen af huden. E-vitamin forhindrer aldring af huden, øger dens elasticitet, normaliserer lipidbalancen. Magnolia og kamilleekstrakter har en kraftig bakteriedræbende, antiinflammatorisk og beroligende virkning. Ekstrakter af roser og mynte indeholder sporstoffer, der forbedrer cellulær metabolisme og hjælper med at bevare fugt i hudcellerne perfekt.

Anvendelsesmåde:
Påfør på fugtet hud, massage med lette cirkulære bevægelser, skyll grundigt med vand. Brug ikke mere end 1-2 gange om ugen. Det anbefales ikke til brug i tilfælde af skade på huden, undgå øjenområdet. Brug kun til ekstern brug.

EMBALLAGE: 50 ± 5 ml

LIFE LIFE: 1 år, efter åbning 3 måneder.



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.