FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
16 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Gaming Tastatur - Thock TKL Pud Kailh BR RGB

633,00 kr. /stykke pris ekskl. skat

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
1 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
uden grænser
Land
Polen
Varegruppe
Ny  
Mærker
Ok
Sidste aktualisering
for 4 uger siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse

Gaming Tastatur - Thock TKL Pud Kailh BR RGB
Gaming Tastatur - Thock TKL Pud Kailh BR RGB
Thock TKL Pudding Brown er et lille mekanisk tastatur, som vi skabte af to grunde. For det første vil vi give dig friheden til at bruge bærbart udstyr. For det andet kan vi godt lide smukke ting, der tiltrækker misundelige udseende.

Som et resultat giver vi dig en lille konstruktion med buddingknapper lavet af PBT-plast, som blev skabt i Double Shot-teknologi. Ikke alene ser de kosmiske ud, de er også modstandsdygtige over for slid. Under hver af dem gemmer Kailh Brown mekaniske kontakter. Det er det bedste valg, hvis du klikker meget og leder efter et relativt stille mekanisk tastatur.

Fotogen og holdbar tumling

Vi kan godt lide at sige, at Thock TKL Pudding Brown er en fotogen og hårdfør tumling.

Det er fordi vi pakkede det ind i et smukt og lille TKL-turneringschassis. I praksis betyder det, at det passer uden problemer, uanset hvor tastaturer i fuld størrelse siger: Hej, jeg kommer ikke ind her. Det vil også give plads til et par designer gadgets.

Vi opnåede dette ved at opgive den numeriske blok. Som et resultat er Thock TKL Pudding Brown-tastaturet lille og helt klar til handling.

Baggrundsbelyste budding-taster

Hos Thock TKL Pudding Brown kan vi bedst lide de baggrundsbelyste buddingtaster. Det er plads i forhold til almindelige knapper. Med et enkelt klik kan du matche dem med dit humør, skrivebordsstil eller det spil, du spiller. Dette skyldes de keycaps, som vi lavede i Double Shot-teknologi. Under denne proces injiceres to typer holdbar PBT-plast i nøgleformen. Takket være dette tørrer knapperne ikke af, og deres mælkehvide del (deraf navnet Pudding) transmitterer ARGB-lys.

Kailh Brown skifter

Ved du, hvordan du kan lære brugerne af taktile kontakter at kende? De indstiller meget sjældent AFK-status. Alt i alt er vi ikke overraskede over dem, for med sådanne kontakter føler du ikke, at du har klikket kontinuerligt i et par timer, og du vil stadig have mere.

Kailh Brown er taktile kontakter. De klarer sig godt i situationer, der kræver glatte bevægelser. De er også holdbare, deres levetid anslås til op til 50 millioner klik (og takket være N-Key Rollover-funktionen vil hver af dem blive optaget og udført).

Plus, det lyder behageligt stille. Vi antager, at han vil finde sine fans blandt folk, der ofte bruger tastaturet sent (og blandt deres værelseskammerater).

Fjervægt

Thock TKL Pudding Brown-tastaturet er en ægte fjervægtskæmper. Det vejer lidt, men det vil udholde meget.

Vi testede dens holdbarhed under hverdagens ture til kontoret i den anden ende af byen. Takket være dette er vi sikre på, at vi giver dig et tastatur, som du kan tage med dig bogstaveligt talt overalt, og det vil stadig se ud på købsdagen.

Dens konstruktion med en aluminiumstop er simpelthen modstandsdygtig over for skader og meget stiv. Derudover holder det skrivebordet støt og bevæger sig ikke selv under langvarigt arbejde. Med udseendet af hende også i orden, prægede mønstre på bunden og ARGB-belysning giver det en feisty karakter.

Mit navn er RGB. ARGB

Lad os være ærlige, tastaturer uden baggrundsbelysning ser ok ud. Men hvis du vil klikke i mørket, skille dig ud fra mængden eller imponere dine venner fra forummet, så er ARGB-udstyr det perfekte valg.

Med Thock TKL Pudding Brown kan du matche udseendet på dit tastatur til dit verdensstyringscenter. Fremhæv hver af de 87 knapper til en anden farve, skift farven på tasterne, eller indstil en effekt for hele panelet. Du kan gøre det ved hjælp af den medfølgende software eller fra tastaturet uden at installere softwaren.

Måske vil nogle sige, at det er en unødvendig gadget (du kan altid deaktivere denne mulighed)... Men hvis du kan lide at lege med design og ændre udseendet på dit skrivebord en gang imellem, vil denne ARGB-baggrundsbelysning glæde dig.

To-trins vippevinkeljustering

For nemheds skyld har vi udstyret Thock TKL Pudding Brown med justerbare fødder. Takket være dem kan du placere tastaturet i en af tre støttehøjder, som du bedst kan lide det.

Flere måder at få en ledning på

Thock TKL Pudding Brown tastaturetui giver dig mulighed for at dirigere kablet i en af tre retninger. Takket være dette har du mulighed for at udnytte pladsen på dit skrivebord bedre.

Dette er takket være det aftagelige kabel og tre specielt forberedte kanaler i bunden af tastaturet. Hver af dem giver dig mulighed for at lægge kablet i en bekvem position, for eksempel tættere på grommets eller ved kanten af bordpladen.

Alt under kontrol

Kan du lide at have alt under kontrol? Med dig i tankerne har vi udstyret Thock TKL Pudding Brown med funktionel software.

Vi omtaler det kærligt som God Mode. Med sin støtte kan du justere alle tastaturindstillinger til dine behov, ændre typen af ARGB-belysning, dens farve, konfigurere driftstilstanden for mange effekter



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.