FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
6 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Gamingtastatur - GK650K Omnis Kailh Blue RGB

843,68 kr. /stykke pris ekskl. skat

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
1 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
uden grænser
Land
Polen
Varegruppe
Ny  
Mærker
Finish
Sidste aktualisering
for 3 uger siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse

Gamingtastatur - GK650K Omnis Kailh Blue RGB budding Edition
Gamingtastatur - GK650K Omnis Kailh Blue RGB
SPC Gear GK650K Omnis Kailh Blue RGB Pudding Edition er et mekanisk tastatur i fuld størrelse (med numerisk sektion), der opfylder kravene fra ikke kun spillere, men også folk, der studerer eller arbejder på computeren. Kendetegnene er: solid og kompakt konstruktion baseret på en aluminiumstop, fænomenalt udseende og holdbare buddingpuder fremstillet i Double Injection PBT-teknologi, en praktisk rulle til justering af lydstyrkeniveauet, en magnetisk håndledsstøtte, konfigurerbar RGB-belysning, også på siden af tastaturet, samt omfattende software- og makrounderstøttelse. Takket være dette vil GK650K arbejde under arbejde, under skoleklasser, og om aftenen vil det give mulighed for behagelig og effektiv underholdning i dit yndlingsspil. Kailh Blue-kontakter fungerer, uanset hvor du skal være helt sikker på, at nøglen er aktiveret.

Mekanisk tastatur i fuld størrelse

Tastaturet i fuld format fungerer ikke kun i spil, men også i daglig brug. Takket være den numeriske blok giver SPC Gear GK650K dig mulighed for effektivt at indtaste numeriske værdier i kontorprogrammer, udføre hurtige matematiske beregninger eller tildele yderligere funktioner i spil. Derudover er hver af de 104 knapper individuelt baggrundsbelyst, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse belysningsstilen på hele tastaturet efter din smag og øger også komforten ved arbejdet under vanskelige lysforhold.

Moderne design

Udseendet af SPC Gear GK650K Omnis Kailh Blue RGB Pudding Edition-tastaturet kombinerer klassisk stil med spilklo. Dens skarpe kanter og konturerede aluminiumstop med ribbet håndledsstøtte ser godt ud både på spillerens skrivebord og i kontormiljøet. Dette er dog ikke alt, fordi tastaturet også er udstyret med RGB LED-strimler placeret på siderne, som desuden belyser og visuelt beriger computerstationen.

Holdbare PBT-taster

SPC Gear GK650K Omnis Kailh Blue RGB Pudding Edition tastatur er udstyret med PBT taster lavet i Double Injection teknologi. Under denne proces injiceres to farvevarianter af materialet i formen efter hinanden og opnår således en unik tofarvet finish og høj stivhed. Buddingpuder beriger de æstetiske værdier af spillerens position både om dagen og om natten, og takket være deres holdbarhed garanterer høj modstandsdygtighed over for slid på tasterne. Selv efter langvarig brug bevarer tasterne deres unikke udseende, hvilket er nemmest at sætte pris på sammen med fuldt tilpasselig RGB-belysning.

Konfigurerbar RGB-belysning

RGB-belysning, der kan tilpasses, giver dig næsten ubegrænsede muligheder for farvekombinationer. Takket være dette kan du vælge mellem 18 forskellige effekter fra fast baggrundsbelysning gennem bevægelige mønstre som en bølge eller langsom farveændring til baggrundsbelysningen, der reagerer på at trykke på en bestemt knap. Alle ændringer af effekterne kan foretages via SPC Gear-softwaren, som giver dig mulighed for individuelt at justere udseendet af baggrundsbelysningen.

Høj holdbarhed

GK650K-konstruktionen er blevet forstærket med en aluminiumsplade ovenfra. Takket være dette er tastaturet ekstremt holdbart og modstandsdygtigt over for alle former for deformation, både til hurtig skrivning og under spændende underholdning i dit yndlingsspil. Derudover giver det enheden et unikt og iøjnefaldende design. Brede gummifødder sammen med tastaturets passende vægt påvirker dets stabilitet, hvilket øger brugervenligheden.

Håndledsstøtte

For at forbedre tastaturets ergonomi, både i daglig brug og under spil, leveres GK650K med håndledsstøtter. Magnetiske monteringer samt specielle riller i tastaturhuset muliggør nem fastgørelse og løsrivelse. Afhængigt af dine behov kan den placeres i enhver afstand fra tastaturet, og brede gummifødder giver stabilisering af puden på skrivebordet. På toppen af puden er der også trekantede riller, der ikke kun forbedrer ergonomien, men også beriger tastaturets udseende.

Volumen rulle

GK650K-tastaturet er udstyret med en bred metalrulle til at styre lydniveauet. Hver af dens bevægelser fremhæves af et mærkbart spring, som giver mulighed for præcis indstilling af lydstyrken. Selve rullen er en yderst funktionel tilføjelse. Bare nå ud til det og skift nemt lydstyrken.

Kailh blå mekaniske kontakter

Tastaturet er udstyret med Kailh Blue-kontakter. De er et godt valg for folk, der kan lide at skrive meget Aktiveringen af kontakten sker med en klar, karakteristisk kliklyd, som mange minder om lyden fra skrivemaskiner. Kailh Blue er fantastisk til de spillere, der



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.