FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
21 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Garmin Zumo 396LMT-S GPS navigationssystem til Europa Kort

2.304,48 kr. /stykke pris ekskl. skat

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
1 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
3 [2.4] stykker
Land
Rumænien
Varegruppe
Ny  
Mærker
Garmin - iPhone
Sidste aktualisering
for 8 måneder siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse

Gør rejser til eventyr
Med sit vejrhus, tilbyder trådløs forbindelse og 4,3 " berøringsskærm kan bruges med handsker, er vores navigator til motorcykler zumo® 396LMT-S designet til at rejse simpel sjov snoede, tunge, du vil, og du kan dele behagelige øjeblikke med dine venner.

Engager din gruppe
Med et udvalg af Garmin Adventure Routing, der hjælper med at undgå kedelige vejruter, giver zumo® 396LMT-S dig mulighed for at indtaste præferencer for ruter, dvs. ruter hældning, blæsende med ujævnt terræn, du kan lide. Du kan nemt sende GPX-filer fra din telefon til din zūmo-enhed eller dele GPX-filer med dine venner, så du selv kan følge den samme rute. Når zūmo er parret med din telefon, inkluderer Smartphone Link-appen også LiveTrack, en praktisk funktion, der giver dine venner mulighed for at følge dig i realtid, når du kører.

Andre fordele ved Bluetooth®
For ekstra bekvemmelighed kan du synkronisere zūmo med din smartphone og dit Bluetooth-headset eller Bluetooth-headset (sælges separat) for at foretage og modtage opkald5 uden handsker eller hovedtelefoner. Opbevar din telefon i lommen eller sadeltasken og få håndfri opkald uden at skulle komme af vejen. Du kan også få smarte tilpassede meddelelser til opkald, tekstbeskeder, appmeddelelser og mere. Derudover kan du endda styre musik3 og afspilningslister på din smartphone direkte i din zūmo-browser. Så du kan tage din musik med dig.

Gratis trafikinformation og vejr i realtid
Hvad sker der i ansigtet? zūmo® 396LMT-S kan forbinde dig til trafik- og vejrinformation i realtid via Smartphone Link. Denne gratis mobilapp forbinder din zūmo-enhed til din iPhone® eller Android-telefon ™.

Indbygget Wi-Fi holder dig opdateret
Opdatering af kort og software er enkel, da zūmo® 396LMT-S bruger indbygget Wi-Fi. Når en ny opdatering er tilgængelig, og du er tilsluttet et WiFi-netværk, modtager du automatisk en meddelelse på skærmen om at anvende opdateringer med et tryk på en knap. Der er ingen grund til at forbinde zūmo med en computer.

Bedre fokus på pilotalarmer
Zūmo® 396LMT-S tilbyder nyttige oplysninger om strammede frontkurver, hastighedsændringer, krydsninger eller dyrekrydsninger for at hjælpe dig med at navigere bedre på vejen og være mere sikker. med skoler og meget mere. Du får også besked, når du er ved at deaktivere. Få advarsler ved trafiklys i nærheden og faste fotofælder6. I tilfælde af lange ture rådgiver træthedsadvarslen dig også, om du vil slappe af og markere rastepladser, som du kan overveje efter et par timers kørsel. For ekstra ro i sindet sender zūmo automatisk hændelsesrapporteringsfunktion8 en sms med placeringsoplysninger til standardkontakten i tilfælde af en hændelse.

Kør ikke med en næsten tom tank
Din zūmo® 396LMT-S leveres som standard med en integreret cykelcomputer med lavt brændstofforbrug. Dette gør det lettere at estimere, hvor mange kilometer du vil være i stand til at gå, indtil tanken er tom. Dynamiske brændstofalarmer giver dig besked, når det er tid til at fylde op, og giver dig endda muligheder for at finde kraftværker. En praktisk hastighedsgrænseindikator fortæller dig, hvornår det er tid til at bremse. Derudover kan det digitale kompasdisplay og POI-databasen for motorcykler hjælpe dig med at finde værksteder til motorcykler, repræsentation og andre steder. Din zūmo-enhed inkluderer også en servicehistoriklog, der hjælper dig med at spore serviceintervaller, kilometertal og service til din motorcykel.

Omfattende design, testet på ruten
Den robuste zumo® 396LMT-S er designet af motorcyklister til motorcyklister og bringer mange nyttige teknologier til vejen mellem styrhjørnerne Den er udstyret med en integreret indbygget computer med kompasdisplay, hastighedsbegrænsningsskilt og skærme med intuitiv berøringsgrænseflade, der giver hurtig og nem adgang til information, selv med handsker. Det robuste hus er modstandsdygtigt over for brændstofdampe, ultraviolette stråler, regn og mere.



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.