FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
25 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

GLAS KOP BLENDER 800W 5xLEVEL KNUSER IS

200,05 kr. /stykke pris ekskl. skat
At forhandle
Jag bestiller

Minimal orden
1 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
837 [2.4] stykker
Land
Polen
Varegruppe
Ny  
Mærker
Adler
SKU:
AD 4070
EAN:
5908256839007

Kontakt Opkald

GLAS KOP BLENDER 800W 5xLEVEL KNUSER IS - beskrivelse


ADLERBiller BALE BLENDER er en effektiv enhed til hurtig formaling og blanding af fødevarer. Det var lavet af glas - det er en meget sundere løsning for vores krop end plastik. PRAKTISK TILSÆTNING AF PRODUKTER I ARBEJDSTIDEN! Hullet lukkes med et stik lavet af gennemsigtig plast. Let hældning af strimlet mad leveres af en konturtud og et behageligt kandehåndtag.

FORDELE VED BLENDEREN: 5 HASTIGHEDSNIVEAUER + PULSFUNKTIONICE KNUSNINGSFUNKTION NIERDZEWNEJ1.5L STÅL ISSLIBER GLASKOPPER DANNET I DEN NEDERSTE DEL AF BASEN MED KNIVE OG OVEN PÅ DEN DEL AF ENHEDEN, DER INDEHOLDER MOTOREN SØRG FOR SIKKER DRIFTFIRE FOD MED ØGET OVERFLADEAREAL UDSTYRET MED GUMMISUGEKOPPER GARANTERER STABIL DRIFT

~ LAV HVAD DU VIL! BLENDEREN KAN BRUGES TIL AT TILBEREDE SUPPER, MÆLKERETTERSAUCERKØDFRUGTERGRØNTSAGERGITTER BABY INGREDIENSER, OG TIL AT KNUSE IS OG MANGE ANDRE RETTER OG PRODUKTER.

~ 5 HASTIGHEDSNIVEAUER Kobskoblenderen har hastigheder skiftet ved hjælp af en knap1 – LANGSOM ROTATION GØR DET MULIGT AT SKÆRE STØRRE STYKKER PRODUKTER, OG LODUP-PRODUKTER MAKULERES OG INDSTILLES I EN HURTIG ROTERENDE BEVÆGELSE. Kandens og knivenes form tillader også lodret blanding.2-4 – STADIG HURTIGERE ROTATION MED STIGENDE EFFEKTDen evne til at matche slibning og blanding til den type produkter, der i øjeblikket blandes5 – HURTIGE ORBOTS MED MAKSIMAL EFFEKTDen sikrer intensiv blanding af makulerede produkter. PULSFUNKTION - ØGER MIDLERTIDIGT OMDREJNINGSTAL INTERMITTERENDE DRIFT AF ENHEDEN MED ET MAKSIMALT ANTAL OMDREJNINGER.

~ PRODUKT AF HØJ KVALITET! Moderne, sølv og sort, vil fungere i hvert køkken. Takket være det kan vi nemt hurtigt tilberede en lækker cocktail. BASISHUSET, DER INDEHOLDER MOTOREN, ER LAVET AF RUSTFRIT STÅLKomnken, dens ramme, den øverste finish af den del, der indeholder motoren, og basen med knive er lavet af sort plast. Fire fødder i sort supplerer enhedens elegante udseende.1.5-LITERS KANDE MED 4 INDVENDIGE RIBBERow profilering af knivene og formen på indersiden af makuleringsbeholderen sikrer en homogen masse fra produkterne skåret i større stykker, arrangeret i lag. KANDELÅG MED RUNDT HUL I MIDTENhætten til lukning af kanden er lavet af gennemsigtig plast. Kandens bund lavet af sort plast er udstyret med et 4-eger blad lavet af meget holdbart rustfrit stål.

DE VIGTIGSTE PARAMETRE:MAKSIMAL EFFEKT - 800WNOMINEL EFFEKT - 600WVOLTAGE - 220–240V ~50/60 HzPRODUCENT - ADLERPRODUKTET PAKKET I ORIGINALEMBALLAGEN HAR INSTRUKTIONER PÅ POLSK OG MANGE ANDRE.


Betalingsmetoder

  • Bankoverførsel
  • Kontant
  • Online betaling
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCard
  • Maestro

Forsendelsesmetoder

  • Afhentning personligt
  • Indenlands forsendelse
  • Udenlandsk forsendelse

Andre grossist tilbud

Andre tilbud i denne kategori

Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.