FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
24 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Globalisimo blå sovepose

75,27 kr. /stykke pris ekskl. skat

Vejledende udsalgspris: 150,54 kr.


Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
5 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
uden grænser
Land
Ungarn
Varegruppe
Ny  
SKU:
holm7246
Sidste aktualisering
for 4 dage siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse

En sovepose er en multifunktionel soveenhed af høj kvalitet, der er ideel til camping, vandreture eller ethvert udendørs eventyr. Dette produkt med sit praktiske og vandtætte design giver fremragende beskyttelse for brugeren under forskellige vejrforhold.
Vigtigste funktioner:

Udvendigt: Den yderste del af soveposen er lavet af vandtæt polyestermateriale. Dette holdbare og vandafvisende materiale beskytter brugeren mod regn og fugt og sikrer, at det forbliver tørt under alle vejrforhold. Det vandtætte ydre lag giver dig mulighed for at bruge soveposen selv under våde forhold.

Interiør: Den indvendige del af soveposen er foret med et behageligt og blødt berøringsmateriale. Dette indre lag bidrager til en behagelig søvnoplevelse og bevarer kropsvarmen på køligere nætter.

Låsesystemer: Udstyret med lynlåse og velcro i siderne, som sikrer nem og sikker lukning. Lynlåsen gør det nemt at lyne ind og ud, mens velcroen hjælper med at fastgøre soveposen strammere, hvilket hjælper med at forhindre kulde i at strømme ind og varmetab.

Størrelse: Soveposens størrelse er stor og behagelig. Den er 200 cm lang og 70 cm bred, hvilket giver en gennemsnitlig voksen plads nok til komfortabelt at sidde i den.

Bærbarhed: Soveposen leveres i en praktisk bærbar taske. Dette giver mulighed for nem opbevaring og transport, hvilket gør den ideel til rejser, vandreture og camping. Bæretasken hjælper dig med nemt at bære og opbevare din sovepose, når den ikke er i brug.

Denne sovepose er et glimrende valg for dem, der tilbringer tid udendørs og har brug for et behageligt og pålideligt sted at sove. Kombinationen af vandtæt yderlag, behageligt indvendigt materiale og lynlås og velcro sikrer tilstrækkelig beskyttelse og komfort under alle forhold. Og den bærbare taske gør den praktisk og nem at opbevare, når du ikke bruger soveposen.



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.