WEEKEND SALE
-25%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Glory Star 10" kiosktablet til kommerciel brug

2.329,80 kr. /stykke pris ekskl. skat

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
1 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
50 [2.4] stykker
Land
Storbritanien
Varegruppe
Ny  
Mærker
Kiosk
Sidste aktualisering
for 1 år siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse

KABLET ETHERNET OG VALGFRI POWER OVER ETHERNET

Den nye Power over Ethernet (POE) er en valgfri funktion, hvor installation af et strømstik er dyrt, og brugen af en billig spænding giver mulighed for en mere omkostningseffektiv løsning. POE muliggør nem installation af et strøm- og internetkabel (RJ45) i en enhed og gør det nemt at planlægge konferencelokaler.

TILFØJ MODUL SLOT

Glory Star 10-tommer kiosktablet tilbyder en bred vifte af perifere enheder. Du kan tilslutte op til tre eksterne enheder til kanten og bunden af tabletten for at oprette programmer i interaktive kataloger, endeløse gange, adgangskontrol, indtjekning og selvbestilling.

ÅBN API

Glory Stars ingeniørteam har specialiseret sig i kodning af Android-operativsystemets firmware. Vi tilbyder tilpassede firmwaretjenester og åbne API'er. Open API giver udviklere og softwareudviklere adgang til funktionerne eller dataene i Android-operativsystemet, applikationen og andre tjenester for at muliggøre et højt niveau af tilpasning og integration i dit produkt / dine tjenester.

STAROS - ROYALTYFRI KIOSK LOCKDOWN APP * Kontakt os venligst

LICENSFRI KIOSK LOCKDOWN APP STAROS En kiosk lockdown app er installeret på NEBULA tabletter. STAROS giver brugerne mulighed for automatisk at starte videoer, websteder og apps og forhindre uønskede tredjeparter i at få adgang til Android-systemet. Funktioner som at skjule de nederste bjælker, planlægge skiftetimere, indstille brugerrettigheder og automatisk krydse videoer / fotos gør det lettere for udviklere at udvikle apps til at låse deres apps. Målet er at sikre en sikker og stabil tablet i et forretningsmiljø.

KLAR MONTERING

Tilbyder flere monteringsmuligheder for at sikre installationsfleksibilitet, herunder vægbeslag, tabletmontering og hyldemontering.
th


Vedhæftede filer
Download fil gad101-user-manual.pdf


Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.