FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
8 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Tilbudsbeskrivelse

Jod er "mad" i skjoldbruskkirtlen, som regulerer energiforbruget i vores krop gennem hormoner. Vi har brug for jod specifikt til korrekt metabolisme af næringsstoffer, sukkerarter, fedtstoffer og proteiner. Jod er vigtigt for psykologisk velvære, korrekt regulering af kropstemperatur og hudens sundhed.

Jod er opsøgt af mennesker, der fokuserer på:
- Mentalt velvære - Energiforbrug i kroppen
- Normal skjoldbruskkirtelfunktion

- Korrekt metabolisme af næringsstoffer, sukkerarter, fedtstoffer og proteiner

Indhold: Fyldstof (rismel), vegetabilsk kapsel af hypromellose, fyldstof (rismel), tilsatte stoffer: siliciumdioxid, jodkalium.

Emballage Bemærk: Kosttilskud. Produktet er ikke en erstatning for en afbalanceret og varieret kost. Opbevares tørt ved en temperatur på op til 25 °C. Beskyt mod direkte sollys. Opbevares utilgængeligt for børn. Producenten er ikke ansvarlig for skader forårsaget af uhensigtsmæssig brug eller opbevaring. Bedst før-dato, der er angivet på pakken.

Allergener: Produktet indeholder ikke allergener, der er opført i bilag II til Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) nr. 1169/2011, som ændret.

GMO: Produktet opfylder kravene i forordning (EF) nr. 1829/2003 og (EF) nr. 1830/2003, indeholder ikke GMO'er og er ikke fremstillet af genetisk modificerede råvarer.

Ionisering: Produktet er ikke blevet behandlet med ioniserende stråling som defineret i Europa-Parlamentets og Rådets direktiv 1999/2/EF, som ændret ved forordning (ES) nr. 1137/2008.

Produktionen er ISO certificeret 22000:2018



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.