WEEKEND SALE
-25%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Håndlavede mokasiner espadriller sko til kvinder GRØN RETRO

85,87 kr. /par pris ekskl. skat

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
24 [2,4] par
Mængde til rådighed
uden grænser
Land
Spanien
Varegruppe
Ny  
Sidste aktualisering
for 1 år siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse

Tag på de originale espadriller eller espardeñas med flad platform af esparto til kvinder stil moccasin håndlavet i Spanien på en håndværksmæssig måde. Espardeñas eller espadriller af naturlig esparto syet i hånden med meget kærlighed. De autentiske og originale espadriller eller fjedre moccasin stil med flad sål af naturlig esparto til kvinder GREEN RETRO er lavet i hånden i pique stof og 100% økologisk bomuld. Disse esparto espadriller er det perfekte supplement, der kombineres med næsten enhver form for trend eller mode look. Den kontrasterende kvalitet af vores design espadriller med flad platform esparto stil moccasin til kvinder er sko af kvalitet og komfort. Køb online design espadriller, der er modetrend denne forårssommer ... Vær Mambo min ven!

Køb online designer sandaler med flad sål af esparto platform moccasin stil til kvinder, der forårsager raseri på internettet. Helt håndlavet af autentiske håndværkere af esparto eller naturlig jute.

Vores GREEN RETRO esparto moccasin espadriller til kvinder består af en flad sål af esparto eller håndflettet jute. Esparto espadriller dekoreret i pique stof trykt med miljøvenlige blæk, der respekterer miljøet. Sko dekoreret i nuancer af grøn, turkis og hvid. Håndsyet i knaphulssøm til flad sål af naturlig esparto.

Nyd de mest originale design dekorerede espadriller fra internettet. Ægte espadriller fladsål med esparto stil moccasin til kvinder, håndlavet i Spanien i begrænset oplag. Et meget behageligt fladt fodtøj, der ikke går forfærdet. Vi kramper ikke vores espadriller, da hvert par passer perfekt til formen på foden af den person, der passer til dem. Drejning sådan, i esparto espadriller til kvinder helt personlig og meget eksklusiv.

De håndlavede espadriller, som DOROTHY MAMBO™ fremstiller i begrænset oplag, er et fodtøj helt håndlavet og økologisk. I fremstillingen griber ikke ind i nogen produktiv proces, der genererer forurenende stoffer. Vi skiller os ud ved at drage fuld fordel af de naturlige fibre i esparto eller jute, som naturen giver os på en bæredygtig måde.

Køb i dag din stil mokasiner online design espadriller, der er mere moderigtige denne forårssommer. Kombiner dem med det udseende eller den trend af mode, du kan lide. Ya chic, urban, vintage eller enhver mode stil. Tag imod espadriller, der kombineres med enhver form for beklædningsgenstand eller tilbehør. Uanset om det er shorts, bukser eller nederdele. Et meget behageligt fodtøj, håndlavet, helt håndlavet i Spanien.

Et retro vintage inspireret design dekoreret i grønne, turkis og hvide farver. Designer espadriller, der kombineres med enhver form for beklædningsgenstand eller modetrend. Et designerfodtøj, der bringer friskhed og afslappet elegance til dit modelook.

Designer alpargatas inspireret af de fantastiske 50'ere og deres retro geometrier. Et meget behageligt og alsidigt fodtøj, der bliver et grundlæggende fundament i enhver garderobebaggrund, der skiller sig ud. Komfortable sko, der ikke kan gå glip af i din rejsetaske i forårets sommerferie.

Vores espadriller med naturlig sål esparto stil moccasin til kvinder, er perfekte sko til at blive kombineret af enhver form for tøj eller mode tilbehør. De er blevet det perfekte supplement til at kombinere med dit tøj, nederdele, bukser, jeans eller shorts.

Vores espadriller med flad platform af naturlig esparto stil moccasin til kvinder, er et ergonomisk fodtøj og meget behageligt. Gør det godt til dine uadskillelige rejsekammerater i løbet af foråret. Et par espadriller med esparto platform til kvinder, som du også kan bære om efteråret. Og på nogle af de mest privilegerede steder i verden i løbet af året.

Brug det overalt, i dine espadrille espadriller til kvinder. Et meget behageligt fodtøj, der ikke optager plads i din rejsekuffert. Dens store alsidighed gør disse espadriller til et uundværligt modetilbehør. Nyd idylliske vandreture gennem naturen, tæt på havet eller byen. Oplev DOROTHY MAMBO-oplevelsen™.

I alle mode- og fodtøjskollektioner af design, som DOROTHY MAMBO™ fremstiller. Kvaliteten i tøjet og råvaren er vores adelsmærke. Af denne grund lavede vi alle vores espadriller og søgte til enhver tid ekspertise, maksimal komfort og komfort. For at opnå disse høje kvalitetsniveauer. Det er vigtigt at anvende en udtømmende kvalitetskontrol på alle vores produkter. Disse strenge kvalitetskontroller gør vores naturlige esparto espadriller til kvinder til en perfekt pasform og maksimal komfort.

Vores GREEN RETRO kvinders spandex flade sål spandex sko er kvalitet håndlavede sko i Spanien. Den flade platformssål af esparto eller jute flettes i hånden af dygtige esparto-håndværkere i Spanien. Disse espadriller i moccasin-stil er lavet med jute- eller esparto-stoffer og passer perfekt til dine fodsåler. Giver en afslappende massage, mens du går med dem. Den flade platformssål af esparto eller naturlig jute har evnen til at fjerne overskydende svedtendens, der kan akkumulere i sålen på f


Vedhæftede filer
Download fil dorothy-mambo-mogambo-ss17-lookbook(24).pdf Download fil dorothy-mambo-mogambo-ss17(24).pdf


Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.