FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
16 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Hostelvia Cana Lisa 200 ml højkvalitets hærdet glas ølglas - 20 tæller, stabelbart design

5,59 kr. /stykke pris ekskl. skat
At forhandle

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
500 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
1272 [2.4] stykker
Land
Letland
Varegruppe
Ny  
SKU:
V0071
EAN:
8436536680188
Sidste aktualisering
For over en måned siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse

Oplev det overlegne håndværk af Hostelvia Cana Lisa 200 ml ølglas. Disse briller er designet med gæstfrihedsbranchens behov i tankerne og er fremstillet af hærdet glas af høj kvalitet, hvilket sikrer lang levetid og modstandsdygtighed over for termisk chok.

Hvert glas har en kapacitet på 20 ml og er unikt skabt til den perfekte servering af øl. Med en maksimal diameter på 66,5 mm og en højde på 105 mm er disse briller ergonomisk designet til den bedste drikkeoplevelse.

Hostelvia Cana Lisa glassene er omhyggeligt udformet til at opfylde engroskravene og er bekvemt pakket med 24 glas pr. æske. Hver kasse vejer 4,5 kg, og en standardpalle indeholder 53 kasser, i alt 1272 glas.

Nettovægten af hvert glas er 170 g, og deres stabelbare funktion giver mulighed for effektiv opbevaring og håndtering. Selvom disse glas ikke er egnede til finskårne glasdesign, gør deres robusthed og slanke udseende dem til en værdsat tilføjelse til enhver drikkevareservice.

Bemærk, at brillerne ikke kan stables, hvilket forstærker deres individualitet og forhindrer potentiel skade. Disse professionelle briller henvender sig til engrosmarkedet og tilbyder rigelig forsyning til enhver kommerciel indstilling.



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.