FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
23 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Imprægnerer og rengøringsmidler

at blive aftalt /stykke pris ekskl. skat

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
efter anmodning
Mængde til rådighed
uden grænser
Land
Polen
Varegruppe
Ny  
Mærker
Fila
Sidste aktualisering
for 8 måneder siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse

Brusepleje dækket med Fila-løsninger

Filas Surface Care-sortiment omfatter en række behandlinger til vedligeholdelse af brusere og fliser. Løsninger spænder fra rengørings- og tætningsprodukter til anti-vanddråbebehandlinger. Alle produkter beskytter originale egenskaber - uden at ændre udseende - og giver hurtig og sikker anvendelse. Produktionen understøttes af Filas nye ISO 14001:2014-certificering, og dens omfattende sortiment anbefales af over 200 førende gulvmærker.

Nye flisebeskyttere inkluderer opløsningsmiddelfri, pletbeskyttende fugemasse - FILAMP90 ECO PLUS. Den LEED-godkendte imprægnering er en del af Filas prisvindende Green Line og er designet til polerede porcelænsoverflader og natursten. Det giver en sikker, lugtfri applikation og beskytter også fugelinjer.

Til brusekabiner er dobbeltglas rengøringsmiddel og beskytter - FILANO DROPS - en spraybehandling uden skylning, der renser uden striber. Det skaber også en usynlig hydrofil film - svarende til vandmolekyler - så vanddråber glider af overflader uden at efterlade kalkmærker. Den opløsningsmiddelfrie, ikke-sure formel er ideel til fliser, glas og spejle – samt glasmosaikker og glaseret keramik. Det kan også bruges til at rengøre vandhaner, stålbeklædninger og plexiglas.

Til indledende rengøring og løbende vedligeholdelse omfatter andre behandlinger dybrensningsafkalkningsmiddel, DETERDEK; kraftig affedtning rengøringsmiddel og voksfjerner, FILAPS87; rutinemæssig sprayrenser, FILAVIA BAGNO; fugerensning FUGANET og bedst sælgende pH-neutralt vaskemiddel, FILACLEANER.



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.