FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
25 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Induktionskogeplade Delicatessa 90 Flex

5.010,40 kr. /stykke pris ekskl. skat

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
1 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
uden grænser
Land
Polen
Varegruppe
Ny  
Mærker
Klarstein
SKU:
4060656231643
EAN:
4060656231643
Sidste aktualisering
for 2 uger siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse


KATOLOGISK PRIS: 3.689,99 zł
Delicatessa 90 Flex, indbygget induktionskogeplade, 5 zoner, 7400W, autark
Madlavning uden grænser: Klarstein Delicatessa 90 Flex induktionskogepladen udnytter pladsen optimalt med minimalt energiforbrug under tilberedningen. Det kombinerer teknisk innovation med et luksuriøst look, og takket være den vitrokeramiske overflade giver det køkkenet en ny glød.
Klarstein Delicatessa 90 Hybrid indbygget kogeplade har fem varmefelter med en samlet effekt på 7400 W, opdelt i 1 x 2300, 2 x 2000 W og 2 x 1500W, hvilket bringer indholdet af køkkengrej i kog på rekordtid. Takket være VarioHeating-teknologi, to opvarmningszoner til venstre eller På højre side smelter de sammen til en. Funktionen til genkendelse af grydetilstedeværelse gør det muligt for det kombinerede varmefelt at tilpasse sig størrelsen på gryder, pander og gryder samt til store køkkenredskaber, der ikke passer ind i et varmefelt. Delicatessa 90 Flex bruger på den ene side kun den energi, der passer til den respektive gryde, og på den anden side gør det muligt at bruge gryder og pander i forskellige størrelser. Alle individuelle felter og flexzonen har en separat effektstyring og ThermoBoost-funktionen, takket være hvilken den hurtige varmeeffekt stiger igen til 3000 W. For enkel betjening af Klarstein Delicatessa 90 Flex keramisk kogeplade anvendes det integrerede SenseControl berøringspanel med en berøringsskyder til strømstyring og et digitalt display. Takket være dette forstyrrer yderligere regulatorer og knapper ikke det elegante udseende af komfurets arbejdsflade. Ud over temperaturen kan der programmeres en 99-minutters timer for hvert varmefelt, som slukker kogepladen efter en bestemt tid eller udsender et akustisk signal.
For at sikre jævn tilberedning har den indbyggede kogeplade Klarstein Delicatessa 90 Flex de passende sikkerhedsfunktioner: Hvis varmefeltet når for høj temperatur, aktiveres overophedningsbeskyttelse. Restvarmeindikatoren baseret på EcoTermal-princippet informerer dig ikke kun om, hvorvidt de slukkede varmefelter stadig er varme. Det giver dig også mulighed for at lave mad med restvarme for at spare energi. ThermalRecall-funktionen husker den indstillede temperatur og genaktiverer den, hvis tilberedningsprocessen skal afbrydes i kort tid og derefter genoptages. Derudover kan barnefastholdelsesanordning aktiveres for at forhindre utilsigtede ændringer i tilberedningsindstillingerne.
Klarstein Delicatessa 90 Flex induktionskogepladen fanger øjet med en vitrokeramisk kogeplade, der er nem at vedligeholde, og som dygtigt udsætter komfuret. På denne måde passer kogepladen perfekt til udstyret i ethvert køkken - både klassisk og moderne. Leveringen inkluderer monteringsmaterialer, der er nødvendige for installationen.

Grundlæggende oplysninger: Præcision: effektjustering på en 9-punkts skala, programmerbar 99 -min. Sleep-timerFleksibel tilpasning: VarioOpvarmningsteknologi til kombination af to opvarmningszoner i en flexzoneEffektiv varme: total effekt 7400 W i fem kogezoner, hver med 3 x 2300, 2000 og 2 x 1500 WTouch-to-slide: SenseControl med skyderfunktion og digitalt displayEnergieffektiv madlavning: EcoThermal Control med restvarmeindikator til brugMere effekt:        hver kogezone med ThermoBoost / hurtig opvarmning med 3000 W i flexzonen

Funktioner:tænd / sluk øverst på kogepladen (berøringskontrolpanel)samlet effekt: 7400 W (1 x 2300, 2 x 2000 W og 2 x 1500 W)Økonomifunktion (spar): automatisk reduktion af kogezonens effekt for at undgå overbelastning4 rektangulære varmefelter: hver 18 x 18 cmstort varmefelt (midten, rundt): Ø 28 cmkontrol berøringspanel med digitalt display af driftsniveau og timermulighed for at kombinere venstre og højre varmefelter i en flexzone med detektion tilstedeværelsen af en gryde med 99-minutters justeringautomatisk nedlukningOverophedningsbeskyttelseValgfri børnebeskyttelsetype: indbygget tekøkkenI leveringsmaterialer til installation i tekøkkenet5-benet tilslutningskabstrømforsyning: 380-415 V 3N eller 220-240 V ~ | 50/60 Hz

Omfang af levering:
1 x indbygget komfur
1 x Monteringsmateriale INGEN
Flersproget brugervejledning NEJ (pdf sendt efter køb muligt)

Dimensioner:
samlede mål: 90 x 6,1 x 52 cm (BxHxD)
Installationsmål: 87 x 5,7 x 49 cm (BxHxD)
mindste bredde omkring bordpladen: 5 cm
mindste bordpladetykkelse: 3 cm
mindste hængende afstand over ovnen: 76 cm
Minimum ledig plads under kogepladen: 5 cm
luftcirkulationsrum: min. 2 cm
Kabellængde: 1,0 m
Vægt: ca. 12 kg

Varer powys



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.