FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
6 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Qi trådløs trådløs oplader Universal Fast Charge 1

43,87 kr. /stykke pris ekskl. skat

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
1 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
uden grænser
Land
Polen
Varegruppe
Ny  
SKU:
68824
EAN:
5905601807278
Sidste aktualisering
for 1 dag siden

Aktuelle tilbud i denne kategori Nuværende grossist tilbud
Tilbudsbeskrivelse

Qi induktionsoplader Produktbeskrivelse + nøglefunktioner

Produkthøjdepunkter: Produkttype: Qi Induktionsoplader Materiale: ABS Interface: USB-C Type C Indgangsstrøm: 5V/2A 9V/1.67A 12V/1.5A Udgangsstrøm: 15W, 10W, 7.5W, 5W Transmissionsafstand: Teknologi: QI Stik: USB - USB-C Type C Kabel inkluderet: Ja Skridsikre puder i bunden Certifikater: CE, FCC og RoHS
Praktisk, unik og hurtig! En induktionsoplader er ikke kun en moderne gadget, men også en praktisk enhed, der takket være den nyeste trådløse Qi-teknologi hurtigt og sikkert fornyer batteriet i din enhed. Produktet er dedikeret til alle smartphones, der har et indbygget Qi-modul.
Den meget kompakte trådløse oplader er lavet af materialer af høj kvalitet med den højeste præcision og nøjagtighed. Det har et slankt design og let vægt, takket være hvilket vi kan tage det med os overalt for hurtigt at forny batteriet i enheden. Tag hende med på ferie til hotellet, til college, i skole eller nyd hendes optræden derhjemme!
Hurtig opladning Opladeren har en indbygget smart chip, der justerer opladningseffekten til enheden. Du behøver ikke bekymre dig om at beskadige din enhed. Læg din telefon fra dig, og se dit batteri blive fyldt op hurtigt!
Beskyttelse hvert skridt på vejen! Produktet beskytter enheder mod kortslutning, overopladning, overspænding og høje temperaturer. Det er CE-certificeret, hvilket garanterer sikker opladning! Huske! Metaldele af sagen og kreditkort kan forstyrre opladningssignalet.
Gennemtænkt design Den trådløse oplader har skridsikre fødder, der forhindrer opladeren i at bevæge sig på overfladen. Et USB Type-C-kabel er inkluderet for en mere behagelig brugeroplevelse.Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.