FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
24 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

IPurity ? Edison Vintage pære [3 stykker] - Retro pære

fra 36,17 kr. /stykke pris ekskl. skat
5,05 kr. 1 til 249 [2.4] stykker
4,85 kr. 250 til 500 [2.4] stykker

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
250 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
499 [2.4] stykker
Land
Tyskland
Varegruppe
Ny  
Sidste aktualisering
for 9 måneder siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse

? ??????? ??????????E27-pæren kan tændes og slukkes op til 20.000 gange! Vores 4W LED-pære erstatter en konventionel 40W glødepære og er meget let for din tegnebog! Det gule glas med høj farveglans og LED-filamentet af høj kvalitet fremkalder en vintage retrostil!
? ???????? ???????: Vintagepæren E27 passer med sin E27-base i næsten enhver lampe! Den er flimmerfri og flimmerfri og udsender et varmt lys umiddelbart efter tænding. Det fylder stue, spisestue, soveværelse, køkken, kontor, café og restauranter med nostalgisk flair!
? ???? ??????????? : Med en levetid på over 25,000 timer er E27-pæren særlig holdbar. Derudover har E27 LED en høj farvegengivelse af CRI>80 for særligt levende og naturlige farver. Alle vores lamper er TÜV-testet i Tyskland og har alle de nødvendige certifikater!
? ????? Acc??????????: Med 2200K er retro glødelampen varm hvid og tilbyder den ideelle belysning til en hyggelig atmosfære. Det ligner den originale Edison-pære - retro-design i perfekt kombination med moderne energibesparende LED-filamenter! Selv når de er slukket, er de geniale filamenter et blikfang!
? ??????? ???????????: Vi ønsker, at du skal være lige så tilfreds med vores IPurity vintage dekorative lamper, som vi er. Derfor tilbyder vi dig 30 dages returret og pengene-tilbage-garanti på vores produkter. En tysktalende kundesupport er til din rådighed!



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.