FLASH SALEFLASH SALE
-20%
I 1 år TILMELDING og FORNYELSE
kampagner kan ikke kombineres
24 Antal resterende pakker

De bedste aktietilbud fra 150 lande

Over 100 000 tilfredse brugere

Tilbyder billigere med op til 90 startprisen

Direkte kontakt til sælgere og grossister

Isoleret rustfrit stål vandtumblerflaske 25 oz

118,27 kr. /stykke pris ekskl. skat
At forhandle

Status
Tilbuddet er ikke længere tilgængeligt
Minimal orden
1 [2.4] stykker
Mængde til rådighed
11 [2.4] stykker
Land
Australien
Varegruppe
Ny  
Leveringstid
6 dage
SKU:
TBK0012
Sidste aktualisering
for 9 måneder siden

Aktuelle tilbud i denne kategori
Tilbudsbeskrivelse

FUNKTIONER
>Brand: Brandsteren
>Farve: lys lilla, lyseblå, lysegrå, sort & pink
>Pålideligt spildsikkert låg
>Passer nemt i køleskab bil kopholdere
>Dobbeltvægget konstruktion tilføjer overlegen isolering
>Bred åbning og slankt kropsdesign
>Mest stilfulde drikkevarebeholder
>Fremhævet halmhul at drikke let på farten

SPECIFIKATIONER
>Materiale: Rustfrit stål
>Kapacitet: 16 oz (480 ml), 25 oz (750 ml)
>Hold dig varm/kold i 8-10 timer

PAKKEN INDEHOLDER
1x Spildsikker tumbler i rustfrit stål

OM PRODUKTET
Brandster isoleret tumbler er en vakuumisoleret tumbler i rustfrit stål med en dobbeltvægskonstruktion, som giver isolering til varme og kolde drikkevarer. Denne tumbler har et låg, der låses på plads og forhindrer spild. Det har også et stænksikkert design, der forhindrer lækager fra enhver vinkel. Brandster isoleret tumbler kan bruges af alle, der har brug for at drikke kolde væsker i lang tid. Disse omfatter atleter, folk, der arbejder udendørs om sommeren, og folk, der arbejder i varme omgivelser hele året rundt. Her er nogle tip, der kan hjælpe dig med at beslutte dig for en fantastisk tumbler.

>Brandster isoleret tumbler er en af de mest holdbare tumblere i rustfrit stål, der findes. Dens dobbeltvæggede konstruktion tilføjer overlegen isolering, som holder dine drikkevarer kolde i lange timer. I pakken modtager du en tumbler & rustfrit stålstrå.
>Med rustfrit stål, som ikke er gennemskueligt og derfor sværere for temperaturstråler at trænge igennem, tager det meget længere tid for drikkevarer at varme op eller køle ned. Ud over dette er mange vandflasker i rustfrit stål isoleret med det ene formål at holde drikkevarer kolde i op til 24 timer.
>Brandster isoleret tumbler er et godt produkt at bruge på kontoret eller på farten. Det er attraktivt og praktisk med sit slanke design. Denne isolerede tumbler er alsidig, så den kan bruges til både rumtemperaturvæsker såvel som varme drikke. Den leveres også med en halmholder og en bred mund, der gør den nem at drikke af.
>Dette produkt er lavet med det formål at have alsidigheden til at passe til alle behov. Deres produktsortiment er holdbart og kan modstå forskellige vejrforhold. Vakuumisoleret, BPA-fri og lækagesikker er nogle af funktionerne i deres produkter, der gør dem virkelig værd at bruge penge på dem.
>Brandster isoleret tumbler er et glimrende eksempel på en stilfuld drikkevarebeholder. Den er ideel til alle, der har brug for at forblive hydreret om sommeren eller vinteren, med sit design i rustfrit stål og vakuumlåg, der holder din drink kold i timevis. Samt dette produkt er let at bruge, så du kan bruge det så hurtigt som muligt, når du modtager din ordre.

BEMÆRK: Denne vare sendes fra Australien med Australien-Wide Express Delivery Service. **Under normal drift af logistik-/kurertjenester (eksklusive forstyrrelser eller overbelastning) er leveringstiden ca. 4-5 hverdage for adresser i større byer og bymæssige bebyggelser. Der kan være yderligere forsinkelse på et par hverdage for landlige adresser.



Gratis NYHEDSBREV

Daglige underretninger om nye produkter og nyheder på Merkandi.